Gabi Tamaș a spus de ce a refuzat ofertele din Liga 1 și a ales să semneze cu Concordia Chiajna – DigiSport

Gabi Tamaș a spus de ce a refuzat ofertele din Liga 1 și a ales să semneze cu Concordia Chiajna  DigiSport

Головна » Gabi Tamaș a spus de ce a refuzat ofertele din Liga 1 și a ales să semneze cu Concordia Chiajna – DigiSport

  • Liga 1: Sepsi – U Craiova 1948, duminică, 16:00, DGS 1

  • Liga 1: FCSB – Farul, duminică, 19:00, DGS 1

Tamaș a hotărât să meagă să joace în Liga 2, chiar dacă a avut posibilitatea să rămână în primul eșalon al României.

De ce a refuzat Gabi Tamaș oferta celor de la CS Mioveni

Gabi Tamaș a dezvăluit că, înainte de a semna cu Concordia Chiajna, a negociat cu CS Mioveni, echipa de pe ultimul loc din clasamentul Ligii 1.

Experimentatul fundaș susține că motivul pentru care a decis să meargă în cele din urmă în Liga 2 a fost faptul că Nicolae Dică nu ajunsese încă la un acord cu formația argeșeană.

Am avut discuții și cu cei de la Mioveni! Singura problemă a fost că nu semnase Dică. Și este foarte greu să mă duc la o echipă fără antrenor. Și dacă semnam și mai așteptam până semna domnul Dică, mai aveam doar o săptămână de pregătire.

Vă dați seama, am și eu 39 de ani. Riști puțin, nu? Te antrenezi trei-patru zile și hai să intrăm pe teren să jucăm meci oficial”, a declarat Gabi Tamaș, conform ProSport.

Totodată, Gabi Tamaș a recunoscut că a avut unele discuții și cu cei de la Universitate Cluj, echipă pentru care a mai evoluat în perioada august 2020 – februarie 2021. Totuși, din partea ardelenilor nu a existat o ofertă concretă.

Am avut niște discuții și cu dânșii (n.red. Universitatea Cluj). Am o relație foarte bună cu domnul președinte de acolo, cu Radu Constantea, cu cei care lucrează la club. Păstrez legătura, m-am atașat de ei foarte mult atunci când am fost acolo. N-a fost să fie! N-am avut vreo ofertă de la ei clară, au fost doar câteva discuții”, a mai spus Gabi Tamaș.

Gabi Tamaș și motivele pentru care a semnat cu Concordia Chiajna

La prezentarea la Concordia Chiajna, Gabi Tamaș a explicat de ce a decis să semneze cu echipa din Liga 2.

Până să ajung la bani am zis că nu mai am răbdare. Nu mi-am luat banii de la Voluntari pentru sezoanele trecute, că au trecut vreo două, au fost niște discuții cu ei cum au fost și cu alte echipe.

Credeți că în Liga 2 joc altfel sau cum? Joc la fel. Nivelul este același, slab, și în Liga 1, și în Liga 2, pe românește. Dacă ajung la 39 de ani să mai joc și să fac bine înseamnă că e foarte slab nivelul. Motivație, accept provocările, aici e o provocare, nu au reușit de câțiva ani de zile să promoveze. Acum e o provocare, trebuie să batem trei din trei.

Eu vă dau un exemplu clar, nu dau nume, cu ce echipă, am stat la masă și am negociat, nu am negociat, mi s-a spus: ‘Atât îți oferim’. Eu am spus da, nu vreau mai mult, nu îmi place să zic ‘Vreau nu știu cât’. Mi-ai dat atât? Când mi-i dați, vă rog frumos?

Într-o lună, două, trei, cinci, un an, de față cu toți, președinți, patroni, care erau la masă. Au zis: ‘Nu, Gabi, ți-i dăm lunar’. Atunci de ce întârzii, dacă eu ți-am dat opțiunea să mi-i dai peste cinci luni?”, a spus Gabi Tamaș.

Etichete: nicolae dica , cs mioveni , gabi tamas


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *