Gest macabru al suporterilor argentinieni: fanii au dat foc unui coșciug pe care era lipită… – Prosport

Gest macabru al suporterilor argentinieni: fanii au dat foc unui coșciug pe care era lipită…  Prosport

Головна » Gest macabru al suporterilor argentinieni: fanii au dat foc unui coșciug pe care era lipită… – Prosport

Argentina este într-o continuă petrecere de când Leo Messi și colegii săi au cucerit Campionatul Mondial, însă suporterii se evidențiază și prin acțiuni care nu pun țara într-o lumină bună.

Pe străzile din Buenos Aires, aproximativ 4 milioane de cetățeni argentinieni au acaparat orașul pentru a sărbători performanța uluitoare a echipei naționale de fotbal. Gestul unor suporteri a ajuns viral pe rețelele de socializare din cele mai nepotrivite motive.

Un grup de fani argentinieni au dat foc unui coșciug pe care era lipită o poză cu fața lui Kylian Mbappe, starul Franței care a înscris un hat-trick în finala Campionatului Mondial din Qatar.

Un grup de fani argentinieni au dat foc unui coșciug pe care era lipită o poză cu fața lui Kylian Mbappe

Postarea de pe Twitter a adunat deja mii de aprecieri în numai câteva ore, dar reacțiile internauților au fost extrem de acide.

„Absolut dezgustător și rușinos”, „O țară rasistă în esența ei”, „Începe să devină enervant”, au fost câteva din răspunsurile utilizatorilor de pe rețelele de socializare.

Jucătorii și suporterii au fost în război la Argentina – Franța

Înaintea acestui incident, Emiliano Martinez, portarul Argentinei, a intrat într-un scandal cu suporterii francezi. După ce fanii l-ar fi înjurat pe toată durata meciului, goalkeeperul le-a răspuns la final, cu un gest obscen.

„Am făcut-o pentru că m-au huiduit francezii. Aroganțele astea nu merg cu mine.

A fost un meci în care am suferit mult, chiar dacă am deținut controlul. Ei au revenit și au pus presiune. Naționala noastră este predestinată să sufere. Am visat de mic la acest trofeu. Nu am cuvinte să pot descrie ce simt acum.

Am fost foarte calm la începutul seriei de penalty-uri, le-am zis și colegilor să rămână concentrați. Dedic această victorie familie mele. Au trecut prin multe, eu provin dintr-o regiune extrem de umilă. Am plecat de mic în Anglia pentru a-mi face un rost. Victoria asta înseamnă totul”, a spus Emi Martinez, după finala Campionatului Mondial.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *