Gest neașteptat făcut de adversara Irinei Begu când românca i-a întins mâna la fileu! Americanca… – Prosport

  1. Gest neașteptat făcut de adversara Irinei Begu când românca i-a întins mâna la fileu! Americanca…  Prosport
  2. Sorana Cîrstea – Viktorija Golubic 6-0, 7-6. Gabriela Ruse – Erin Routliffe 6-2, 4-6, 6-4. Start perfect pentru românce în 2023  DigiSport
  3. WTA Adelaide: Sorana Cîrstea, în optimi – Duel infernal cu o dublă finalistă de Grand Slam  HotNews
  4. Sorana Cîrstea se alătură Irinei Begu în optimi la Adelaide! „Sori” a început anul cu…  Prosport
  5. Irina Begu, debut cu dreptul în 2023. Victorie în aproape trei ore la Adelaide  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Gest neașteptat făcut de adversara Irinei Begu când românca i-a întins mâna la fileu! Americanca… – Prosport

Irina Begu (România, 34 WTA) a fost luată prin surprindere de Shelby Rogers (SUA, 47 WTA), la finalul meciului câștigat de româncă în primul tur al turneului WTA 500 de la Adelaide.

Irina Begu a învins-o dramatic pe Shelby Rogers, cu scorul de 3-6, 7-6(5), 6-1, iar sportiva din SUA a oferit o mostră de fair-play după primul meci jucat de cele două în 2022.

Faza s-a petrecut la finalul partidei disputate luni dimineață, când Irina și Shelby s-au întâlnit la fileu, pentru tradiționalul salut de la final.

Gest neașteptat făcut de adversara Irinei Begu când românca i-a întins mâna la fileu! Americanca a luat pe toată lumea prin surprindere la Adelaide

În momentul în care Irina Begu i-a întins mâna adversarei, Shelby Rogers a făcut un gest la care sportiva noastră a părut că nu se aștepta! Rogers a luat-o în brațe pe Begu, cea care nu o mai învinsese până acum pe americancă.

Victoria de la Adelaide, turneu dotat cu premii în valoare totală de 826.837 de dolari, a fost prima pentru Irina Begu în fața lui Shelby Rogers. Americanca avea 2-0 în meciurile directe cu Irina (6-3, 6-4 în optimi la Roland Garros 2016 și 6-0, 6-2 în turul trei la Indian Wells), dar de această dată a recunoscut superioritatea româncei.

Irina Begu a fost condusă cu set și break de Shelby Rogers, dar a revenit spectaculos

Irina Begu a fost condusă cu set și break de Shelby Rogers: tabela indica 3-6, 0-2 la un moment dat! Begu nu și-a pierdut însă răbdarea, reintrând în meci cu o serie de patru game-uri consecutive.

Setul secund a fost adjudecat de Irina la tie-break, iar sportiva noastră s-a dezlănțuit în decisiv, scor 3-6, 7-6(5), 6-1. Begu a servit trei ași și a făcut 7 duble greșeli, în timp ce Rogers a reușit un singur as și a comis 5 duble greșeli. Begu va avea un duel de foc în faza următoare: o va întâlni pe câștigătoarea meciului Jelena Ostapenko (Letonia, 18 WTA) – Karolina Pliskova (Cehia, 31 WTA).

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *