Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „V – Gazeta Sporturilor

Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „V  Gazeta Sporturilor

Головна » Gestul prin care selecționerul Japoniei a cucerit întreaga lume, după eliminarea de la Campionatul Mondial: „V – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 05 decembrie 2022 22:00 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 22:01

Japonia nu a spart nici acum blestemul optimilor de finală la Mondiale. Niponii au fost aproape, dar au dat de un Livakovic imbatabil la penalty-uri. Scenele de după meci au făcut din nou înconjurul universului fotbalistic. 

Selecționerul Japoniei, gest superb după eliminarea de la Mondial

Hajime Moriyasu, selecționerul japonez, nu a mers la vestiare după fluierul final. A mai rămas câteva minute pe teren. A mers în fața sectorului ocupat de fanii niponi și a făcut o plecăciune plină de respect, fiind vizibil emoționat de moment. 

Hajime Moriyasu: „Viitorul ne aparține!”

„Nu cred că am cedat sub presiune la penalty-uri. Toți cei care au jucat și toți cei care au executat penalty-urile au fost curajoși. Vreau să îi felicit pentru tot efortul depus. Sigur, am fi dorit să ne calificăm. 

Suntem triști, dar lumea fotbalului a văzut o nouă generație frumoasă a fotbalului din Japonia. Am bătut Germania, am bătut Spania, ambele campioane mondiale. Trebuie să avem încredere în calitățile noastre, viitorul ne aparține”, a spus Hajime Moriyasu potrivit Reuters.

VIDEO. Edward Iordănescu, prezent la Campionatul Mondial din Qatar: „Încerc să privesc tehnic”

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Duckadamović! Croația se califică dramatic în „sferturile” Campionatului Mondial » Portarul a făcut minuni la penalty-uri contra Japoniei Japonia – Croația 1-1 (1-3 la pen.) Duckadamović! Croația se califică dramatic în „sferturile” Campionatului Mondial » Portarul a făcut minuni la penalty-uri contra Japoniei Ce l-a nemulțumit pe Laszlo Dioszegi la Mondialul din Qatar: „Este un paradox! Stadionul din Craiova le bate pe toate” RECENZIE Ce l-a nemulțumit pe Laszlo Dioszegi la Mondialul din Qatar: „Este un paradox! Stadionul din Craiova le bate pe toate”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *