Gigi Becali a intrat în direct și nimeni nu a scăpat de furia lui: „E grav!” Faza peste care nu a putut să treacă – DigiSport

  1. Gigi Becali a intrat în direct și nimeni nu a scăpat de furia lui: „E grav!” Faza peste care nu a putut să treacă  DigiSport
  2. Gigi Becali a luat prima decizie majoră după Rapid – FCSB 1-0: „Gata, în seara asta îl pun să scrie hârtia!”  Gazeta Sporturilor
  3. Scandal monstru între Vali Moraru și Gigi Becali, în direct, la TV! Moderatorul a început…  Prosport
  4. Marius Avram a venit cu replica, după ce Gigi Becali i-a criticat analiza făcută la derby-ul Rapid – FCSB  DigiSport
  5. Vali Moraru s-a răstit în direct la Gigi Becali: „Nu ne mai ordonați ce să facem! Ne mai permiteți ceva!”  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Gigi Becali a intrat în direct și nimeni nu a scăpat de furia lui: „E grav!” Faza peste care nu a putut să treacă – DigiSport

  • SuperLiga: ‘U’ Cluj – Mioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Voluntari – Petrolul, luni, 20:30, DGS 1

Patronul FCSB-ului a dorit să intervină telefonic la Digi Sport Special și nu a iertat pe nimeni. Cel mai mult l-a deranjat Marius Avram, care a spus că faultul lui Onea asupra lui Coman a fost unul de „cartonaș portocaliu”. 

Gigi Becali, discurs plin de nervi după eșecul FCSB-ului cu Rapid

Gigi Becali s-a legat apoi și de Ilie Dumitrescu, Kyros Vassaras (n.r. Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor) și centralul Horațiu Feșnic, tot din pricina faptului că Onea nu a fost eliminat la faza controversată din minutul 4. 

Tot patronul FCSB-ului a spus că a luat legătura cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, cel mai probabil tot legat de arbitrajul de la derby-ul din Giulești. 

„Nu a fost înfrângere. I-am dat câteva mesaje lui Burleanu, dacă vreți vi le trimit. Pe Avram îl consideram un foarte bun observator. Ia uite, piciorul stâng al lui Onea în cel al lui Coman!

Cum adică e portocaliu? N-am chef de tine acum (n.r. către Ilie Dumitrescu). Vă rog frumos, domnul Avram, cum adică are genunchii îndoiți? Eu zic că e mai periculos decât ăla la Compagno, că acolo îi rupea puțin tendonul.

Aici, uită-te, îi rupe oasele! Nu mai zâmbiți, că nu e de zâmbit. Când Avram îi găsește circumstanțe… Păi, cum n-a intrat cu talpa? Cu talpa direct pe glezna lui Coman! Eu n-am certat pe nimeni, dar domnul Avram a spus că e portocaliu.

Cum să spui așa ceva, cum să nu-mi pese? Două roșii, da? Sunt două roșii? Clare și avem și VAR. Pai aici e vorba de Vassaras. Îl aveam pe Hațegan măcar, dar a zis că-l bagă pe Feșnic de la Cluj, plus altul la VAR tot de la Cluj, ca să nu fie Hațegan.

Pe Hațegan l-a trimis în Arabia Saudită, putea să fie el în camera VAR. Când greșește Feșnic, e grav! Pentru că e mare arbitru. De aia mă gândesc la alte lucruri. Dacă era unul nepriceput, mai ziceam.

Așa ceva să facă Feșnic… Eu cred că o să fim campioni cu atât mai mult acum, pentru că Dumnezeu nu permite atâtea hoții. Apelez la divinitate, pentru că altceva n-am ce să fac. N-am cum”, a tunat Becali. 

VIDEO cu faza pe care o reproșează Gigi Becali: 

VIDEO cu rezumatul meciului Rapid – FCSB 1-0: 

Etichete: arbitraj , gigi becali , marius avram , ilie dumitrescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *