Gigi Becali s-a convins! Ce a spus despre David Miculescu, fotbalist pentru care a plătit 1.7 milioane de euro – DigiSport

Gigi Becali s-a convins! Ce a spus despre David Miculescu, fotbalist pentru care a plătit 1.7 milioane de euro  DigiSport

Головна » Gigi Becali s-a convins! Ce a spus despre David Miculescu, fotbalist pentru care a plătit 1.7 milioane de euro – DigiSport

  • Liga 2: Poli IașiGloria Buzău, vineri, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: U Craiova 1948 – Petrolul, vineri, 21:00, DGS 1

Gigi Becali mai are răbdare cu David Miculescu

În cadrul conferinței de presă organizată miercuri, Gigi Becali a fost întrebat și despre situația lui David Miculescu. Patronul celor de la FCSB a spus că are în continuare încredere în fotbalistul său și crede că acesta va „exploda” abia din sezonul următor.

„Pe Miculescu l-am luat pentru viitor, nu să fie mare sculă acum. Va fi mai bun la anul, calitatea lui se vede”, a spus Gigi Becali, la conferință.

Din momentul sosirii sale la FCSB, David Miculescu a fost utilizat în flancul drept al atacanului sau în poziția de vârf, însă internaționalul român nu a dat randamentul așteptat.

  • 38 de meciuri, două goluri și trei pase decisive reprezintă cifrele lui Miculescu la FCSB

„Este David Miculescu jucător de 1.7 milioane de euro?”. Răspunsul lui Ilie Poenaru, care l-a pregătit pe fotbalist la UTA

Ilie Poenaru a lucrat cu David Miculescu pentru o scurtă perioadă de timp la UTA Arad, însă tehnicianul a apucat să se convingă de calitătățile jucătorului și a avut doar cuvinte de laudă la adresa acestuia.

Blană sau pene, solzi sau cochilii, descoperă ce înseamnă O Haină pentru Fiecare în lumea animalelor. Pe DIGI Animal World și Digi Online, azi de la 22:00.

„(n.r. este David Miculescu jucător de 1.7 milioane de euro?) Așteptările au fost mari în privința lui și a fost comparat în momentul acesta cu suma de bani care a fost plătită. Nu mi se pare OK. Nu a avut nici șanse foarte multe și a nimerit într-un moment mai puțin bun pentru el la FCSB, pentru că erau într-o formă bună Tavi Popescu, Cordea, care evoluează pe aceleași poziții ca și el.

Este un jucător bun, cu o calitate foarte bună și trebuie să joace. Cât l-am avut la UTA a și marcat, îți poate câștiga un meci. Se poate plia pe mai multe posturi. Este un copil bun, cu un caracter foarte bun, care muncește mult. Nu știu dacă în acest moment putem vorbi despre acest aspect, dar dacă s-a plătit suma asta înseamnă că are valoare.

Chiar dacă domnul Becali plătește sume bune pentru anumiți jucători, trebuie să recunoaștem că dânsul s-a păcălit foarte rar, vorbesc aici de fotbaliștii tineri. Din contră, a câștigat ulterior bani de pe urma lor. Sunt jucători tineri și trebuie să ai răbdare cu ei”, a spus Poenaru la Digi Sport.

Etichete: liga 1 , gigi becali , fcsb , david miculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *