Grevă la Dinamo! Neplătiți din octombrie, jucătorii au refuzat să se mai antreneze – DigiSport

  1. Grevă la Dinamo! Neplătiți din octombrie, jucătorii au refuzat să se mai antreneze  DigiSport
  2. Zăvăleanu a dezvăluit ce urmează la Dinamo după boicotul jucătorilor și s-a luat de Vlad Iacob: „Eu îi zic lui  Gazeta Sporturilor
  3. Vești bune la Dinamo! Ce s-a întâmplat după greva jucătorilor de la Săftica…  SPORT.RO
  4. Reacția lui Vlad Iacob după ce jucătorii lui Dinamo au refuzat să se antreneze  DigiSport
  5. „Câini” în grevă! Jucătorii lui Dinamo au boicotat antrenamentul de astăzi  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Grevă la Dinamo! Neplătiți din octombrie, jucătorii au refuzat să se mai antreneze – DigiSport

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  •  Serie A: Empoli – Sampdoria, luni, 21:45, DGS 2

Jucătorii au refuzat azi să se mai antreneze, sătuli de promisiuni neonorate.

Gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” avea programat un antrenament luni, de la ora 11:00, la baza de la Săftica, numai că fotbaliștii nu au vrut să se mai antreneze în condițiile actuale, susține Fanatik.

Planuri paralele la Dinamo! Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob n-au ajuns la un acord

Practic, Dinamo se confruntă cu probleme serioase, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, s-a arătat surprins de hotărârea Tribunalului București și a recunoscut că nu o înțelege, dar a subliniat că pericolul falimentului nu este iminent.

DDB voia să preia acțiunile, dacă planul de reorganizare era aprobat, iar datoriile clubului erau micșorate la 2,5 milioane de euro.

Dorin Șerdean rămâne deținătorul pachetului majoritar de acțiuni de la Dinamo. În plus, Șerdean trebuie să fie repus în funcție la Dinamo, a decis instanța. Între timp, Răzvan Zăvăleanu, administrator judiciar, și Vlad Iacob, administrator special, n-au ajuns la un acord în privința noului plan de reorganizare. 

În direct la Digi Sport, Ovidiu Burcă, antrenorul de la Dinamo, a anunțat că sunt active în acest moment două strategii diferite pentru a scăpa de insolvență: atacarea prin apel a deciziei instanței și întocmirea unui nou plan de reorganizare.

„Noi, pe partea sportivă, cred că o să rezistăm. Este complicată situația pentru că nu există un acționar majoritar. De foarte mulți ani au făcut suporterii eforturi. Sunt mai puțini față de anii trecuți, pe undeva firesc, după toate problemele apărute, retrogradarea.

Sunt niște întârzieri, normale în fotbalul românesc. O lună și ceva de întârzieri. Noi o să rezistăm, pentru că majoritatea celor care am venit la Dinamo acum nu am făcut-o pentru aspectul material. Eu sunt convins că se va găsi o soluție.

Toată lumea și-a pus speranțe că planul domnului Zăvăleanu va fi aprobat de judecătorul sindic. Erau tăiate datoriile, devenea un proiect interesant pentru cei care doreau să investească. Acum, cu multe milioane de euro datorii, nu cred că este atractiv.

Acum se face un apel pentru planul de reorganizare. Nu există nicio dispută internă. Sunt două strategii, se poate merge în paralel cu apelul și cu un nou plan de reorganizare. Sunt convins că în perioada următoare se va ajunge la un numitor comun, domnul Zăvăleanu și cei de la RTZ cu Vlad Iacob.

Ambele părți au făcut sacrificii imense pentru acest club. Domnul Zăvăleanu a dat bani de la el pentru Dinamo, Vlad Iacob nu are un salariu de șase luni. Nu văd de ce nu s-ar înțelege, pentru binele lui Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă, la emisiunea Fotbal Club.

În prezent, acțiunile clubului Dinamo sunt împărțite după cum urmează:

Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
DDB – 20,0610%
CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
Cornel Dinu – 0,013%
Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021. În această vară, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob au căutat investitori importanți, dar n-au ajuns la niciun acord. 

Etichete: jucatori dinamo , ovidiu burca , dinamo greva , razvan zavaleanu , vlad iacob


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *