Ilie Dumitrescu i-a răspuns lui Gheorghe Mustață – DigiSport

Ilie Dumitrescu i-a răspuns lui Gheorghe Mustață  DigiSport

Головна » Ilie Dumitrescu i-a răspuns lui Gheorghe Mustață – DigiSport

  • SuperLiga: U Craiova 1948Voluntari, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: UTABotoșani, vineri, 21:00, DGS 1

De la distanță, Gheorghe Mustață l-a întrebat pe fostul mare fotbalist ”Ce echipă ai antrenat?”, cu trimitere la episodul din 2010, când Ilie Dumitrescu a fost principal la echipa lui Gigi Becali, care se numea atunci Steaua. De asemenea, suporterul FCSB-ului a transmis că Ilie Dumitrescu o susține acum pe CSA Steaua pentru că s-a certat cu Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu, răspuns pentru Gheorghe Mustață

La Fotbal Club, Ilie Dumitrescu a avut un răspuns pentru Gheorghe Mustață.

El a spus un mare adevăr acolo, că m-am dus la Steaua și n-am luat niciun ban. Mi-am plătit eu tot, și benzina, și tot. Eu am fost la Steaua, da. Se numea Steaua. Acum cum se numește?

N-am eu nicio treabă cu Gigi. N-am fost prieten cu Gigi, l-am respectat, iar el mă respectă că nu sunt cumpărat, nu sunt vândut”, a spus Ilie Dumitrescu.

Ce a spus Gheorghe Mustață despre Ilie Dumitrescu

Noi îi vom respecta mereu pe acești oameni și nu o să ne vedeți vreodată că îi vom înjura. Nu e rău că se întâlnesc între ei, e chiar foarte bine și sunt liberi să meargă la ce meciuri doresc dânșii. Însă, e treaba lor că ei aleg să se ducă la meciuri unde asistența e cum e, adică stadionul gol, nu e problema noastră. E treaba lor cum și cu cine își asociază imaginea.

Însă, unii au rămas totuși corecți, mă refer la un Miodrag Belodedici sau Helmuth Duckadam, iar alții au început să declare ceea ce tot declară în ultima perioadă.

Aici mă refer chiar și la Ilie Dumitrescu, iar noi vrem să îl întrebăm ceva: ‘Mister, așa cum ți se place să ți se spună, la ce echipă ai antrenat tu? La asta a lui Chipirliu? Ai văzut cu ce Steaua a zis băiatul că a crescut de mic copil, nu? Ai uitat ce ne-ai spus nouă la suporteri în Ghencea atunci când ai semnat cu Steaua? Apropo, cu ce echipă ai semnat atunci? Ne-ai zis că ai venit să antrenezi fără bani la Steaua, nu? Ne-ai zis numele Steaua sau nu? Când ne-am întâlnit în sala aia din spate în Ghencea ce ne-ai spus tu nouă? Vă urmărim și noi pe voi la televizor și chiar unii dintre voi ați început să ne dezamăgiți crunt de tot. Mulți oameni mă roagă să îți adresez întrebarea asta: ce echipă ai antrenat tu? Era Steaua sau era echipa asta lui Chipirliu?’

Mister, așa cum îi tot place să i se spună, are reacția asta față de noi deoarece el s-a certat cu Gigi Becali. Iar cam toți care se ceartă cu Gigi Becali ne zic nouă acum FCSB și uită pe la ce echipă au lucrat și unde au antrenat”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit Prosport.

Etichete: ilie dumitrescu , gheorghe mustata


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *