Imagini aparte de la Mondial » Fanii musulmani au pus fotbalul pe pauză. Ce făceau în timpul meciului – Gazeta Sporturilor

Imagini aparte de la Mondial » Fanii musulmani au pus fotbalul pe pauză. Ce făceau în timpul meciului  Gazeta Sporturilor

Головна » Imagini aparte de la Mondial » Fanii musulmani au pus fotbalul pe pauză. Ce făceau în timpul meciului – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 28 noiembrie 2022 17:53 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 18:08

Fanii musulmani prezenți la Campionatul Mondial au luat o pauză vineri de la fotbal și s-au rugat în fața stadionului „Ahmad Bin Ali”, arena care a găzduit partida Țara Galilor – Iran 0-2.

Pe măsura ce s-a apropiat amiaza, muezinul, responsabilul dintr-o moschee cu chemarea credincioșilor, a făcut strigarea la rugăciune, iar prezent au răspuns fotbaliști, fani, civili și oficiali musulmani.

FOTO. Imagini aparte de la Campionatul Mondiali: musulmanii își fac rugăciunea lângă stadion

Conform middleeastmonitor.com, printre musulmani s-au numărat fani din Tunisia, Oman, India, oficiali FIFA, copii îmbrăcați în echipamentul Franței și sute de bărbați și femei de la hotelurile și blocurile-turn din apropiere.

Fanii musulmani spun că acest Campionat Mondial i-a găzduit mai bine ca niciodată, Qatarul punând la dispoziție, printre altele, săli de rugăciune în interiorul stadioanelor. „Am venit într-o țară islamică pentru a participa la rugăciunea de vineri. Asta mă face să mă simt fericit”, a spus Yousef Al Idbari, un suporter din Maroc, potrivit sursei citate.

Campionatul Mondial din acest an e primul organizat într-o țară islamică.

VIDEO. Miodrag Belodedici a vorbit despre Campionatul Mondial: „Franța stă cel mai bine în teren”

Mai multe articole de la Campionatul Mondial:

GSP a vizitat un muzeu al sportului galactic: Nadia e așezată lângă Zidane și Michael Jordan MUZEU GSP a vizitat un muzeu al sportului galactic: Nadia e așezată lângă Zidane și Michael Jordan Moment nemaivăzut pe un teren de fotbal: a jucat cu un tampon în nas la Mondial! INEDIT Moment nemaivăzut pe un teren de fotbal: a jucat cu un tampon în nas la Mondial!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *