Imaginile așteptate de toată lumea! Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, iar Ion… – Prosport

Imaginile așteptate de toată lumea! Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, iar Ion…  Prosport

Головна » Imaginile așteptate de toată lumea! Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, iar Ion… – Prosport

Simona Halep (31 de ani) a revenit pe terenul de tenis mai repede decât se așteptau majoritatea fanilor ei! Românca a efectuat primul antrenament după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

În sfârșit o veste bună în scandalul de dopaj al Simonei Halep, depistată pozitiv cu roxadustat! Românca a reluat antrenamentele pe terenul de tenis, iar acesta ar putea fi un indiciu că eleva lui Patrick Mouratoglou (52 de ani) are șanse să scape de suspendare.

Ion Țiriac (83 de ani) îi asigură Simonei Halep condițiile de antrenament, după ce dubla campioană de Grand Slam a fost exclusă din lotul național, așa cum ProSport a anunțat în exclusivitate, nemaiputând beneficia de facilitățile gratuite de la Centrul Național de Tenis și Complexul Olimpic de la Izvorani.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis, iar Ion Țiriac o ajută pe sportivă în scandalul de dopaj

Simona Halep a dat startul antrenamentelor din presezon, în ciuda suspendării pentru dopaj! Sportiva noastră a efectuat miercuri o sesiune de antrenament la complexul Stejarii Country Club, deținut de miliardarul Ion Țiriac.

Mai mult, Halep ar putea fi văzută pe terenul de tenis la o competiție demonstrativă programată în luna decembrie! Halep apare în continuare pe lista oficială a jucătoarelor de la Africa Cares (3 – 4 decembrie), alături de Martina Hingis, Ons Jabeur și Sloane Stephens, în timp ce organizatorii de la World Tennis League (19 – 24 decembrie) au anunțat că românca nu va mai fi prezentă la Dubai.

Simona Halep se antrenează la clubul privat deținut de Ion Țiriac

După ce a suferit operația la nas, Simona Halep și-a încheiat sezonul în circuitul WTA dar și-a anunțat prezența cele două evenimente. Deși nu mai poate juca la nicio competiție organizată sub egida Federației Internaționale de Tenis (ITF) sau Asociației Tenisului Feminin (WTA), Simona Halep poate apărea în continuare pe terenurile de tenis la turneele demonstrative!

Halep obișnuia să se antreneze în presezon atât la Centrul Național de Tenis, cât și la Complexul Olimpic de la Izvorani, dar nu mai poate beneficia gratuit de toate facilitățile necesare pregătirii din cauza suspendarii pentru dopaj. În aceste condiții, Simona se antrenează la clubul privat deținut de Ion Țiriac în nordul Bucureștiului. Țiriac a fost considerat managerul din umbă al lui Halep, dar relațiile dintre cei doi se răciseră în ultimul timp.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *