Îmbrăcate la fel, victorii la indigo! Emma Răducanu și Bianca Andreescu au impresionat în prima… – Prosport

Îmbrăcate la fel, victorii la indigo! Emma Răducanu și Bianca Andreescu au impresionat în prima…  Prosport

Головна » Îmbrăcate la fel, victorii la indigo! Emma Răducanu și Bianca Andreescu au impresionat în prima… – Prosport

Emma Răducanu (Marea Britanie, 77 WTA) și Bianca Andreescu (Canada, 43 WTA) au debutat cu victorii la turneul de Grand Slam de la Australian Open.

Dacă Jaqueline Cristian (161 WTA) și Ana Bogdan (63 WTA), cele două sportive din țara noastră care au intrat pe teren în prima zi la Australian Open, au dezamăgit total, jucătoarele de origine română care reprezintă alte țări au fost la înălțime.

Îmbrăcate la fel, victorii la indigo! Emma Răducanu și Bianca Andreescu au impresionat în prima zi la Australian Open

Emma Răducanu și Bianca Andreescu au apărut împrăcate la fel pe hardul australian, ținând cont că ambele sunt sponsorizate de Nike. Firma americană de echipament sportiv a creat o linie vestimentară spectaculoasă pentru jucătoarele de la Australian Open.

Iar Emma și Bianca nu au înșelat așteptările, calificându-se ambele în turul doi la Australian Open după victorii în minimum de seturi! Răducanu a trecut de Tamara Korpatsch (Germania, 76 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2, după o oră și 26 de minute de joc. Pentru campioana de la US Open 2021 urmează un duel de gală cu Cori Gauff (SUA), a 7-a favorită a competiției.

Bianca Andreescu nu i-a lăsat nici ea prea multe game-uri adversarei, învingând-o pe Marie Bouzkova (Cehia, 26 WTA) cu scorul de 6-2, 6-4. „Bibi” va avea o misiune mai ușoară în turul secund, întâlnind-o pe Cristina Bucsa (Spania, 100 WTA).

Jaqueline Cristian și Ana Bogdan, învinse în primul tur la Australian Open

Jaqueline Cristian, cea care a intrat pe tabloul principal de la Australian Open după ce și-a folosit clasamentul protejat, nu a dovedit că este pregătită pentru un turneu de Grand Slam! Jessica Pegula a făcut instrucție cu ea, învingând-o cu 6-0, 6-1. Jaqueline a luat game-ul de onoare la 6-0, 3-0. De asemenea, Cristian a fost prima jucătoare de la Australian Open care a pierdut un set la 0.

Jessica Pegula este fiica unui celebru afacerist american, Terry Pegula, patronul echipelor Buffalo Sabres (NHL) și Buffalo Bills (NFL)! Acesta are o avere estimată la 5,4 miliarde de dolari. Jessica este antrenată de David Witt, fostul mentor al lui Venus Williams.

Ana Bogdan a disputat un meci mult mai echilibrat cu Anna Bondar, care s-a întins pe durata a două ore și două minute, însă deznodământul a fost același. Bogdan s-a recunoscut învinsă pe cimentul Austrlaian, scor 6-2, 2-6, 6-3.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *