”În această seară și-a înșelat soția”. Mama lui Max Verstappen a declanșat scandalul anului în Formula 1 – DigiSport

”În această seară și-a înșelat soția”. Mama lui Max Verstappen a declanșat scandalul anului în Formula 1  DigiSport

Головна » ”În această seară și-a înșelat soția”. Mama lui Max Verstappen a declanșat scandalul anului în Formula 1 – DigiSport

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

  • Media: Fotbal Club, marți, 19:45, DGS 1

Cireașa de pe tort a fost pusă de mama lui Max Verstappen, în urmă cu câteva zile, după ce l-a acuzat public pe Sergio Perez că și-a înșelat soția.

Galerie Foto

Sergiu Perez, acuzat de mama lui Max Verstappen că și-a înșelat soția

Mai exact, Sophie Kumpen a postat un mesaj pe contul personal de Twitter în care a scris: ”În această seară și-a înșelat soția”.

La scurt timp, mama lui Max Verstappen și-a dat seama că nu este în ordine să publice asemenea mesaje și a șters tweet-ul respectiv.

  • Sergio Perez și Carola Martinez sunt căsătoriți din 2018 și au trei copii împreună.

Casa are nevoie de aer proaspăt? Nu trebuie să spargi vreo bancă. Urmărește Buget pentru renovare pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 19:00!

Existau zvonuri că Max Verstappen și Sergio Perez nu sunt cei mai buni prieteni, chiar dacă performează excelent pentru Red Bull.

Sergio Perez, trădat de Max Verstappen?

Se pare că totul a degenerat la finalul săptămânii trecute, când Max Verstappen, campion mondial în această ediție a ”Marelui Circ”, a refuzat să asculte ordinul primit de la boxe, în care era rugat să-l lase pe Perez înaintea sa, pentru a câștiga lupta pentru locul secund în ierarhia individuală.

Max Verstappen nu a dorit să facă acest lucru, iar Sergio Perez s-a considerat trădat. În acest sezon, mexicanul i-a cedat de mai multe ori poziția din clasament pentru a-l avantaja în lupta pentru titlul mondial, dar Max nu a ținut cont de acest lucru.

Îmi arată cum este el (n.r. – Max Verstappen). Nu am nimic de spus, sincer. După tot ce am făcut pentru el, este dezamăgitor. Nu am idee ce să spun, sunt surprins”, a declarat Sergio Perez la finalul Marelui Premiu din Brazilia.

Rămâne de văzut cum vor colabora în continuare cei doi piloți de la Red Bull, ținându-se cont de faptul că tensiunea plutește în aer și este cât se poate de evidentă.

Etichete: sergio perez , max verstappen , carola martinez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *