În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul – DigiSport

În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul  DigiSport

Головна » În urmă cu o lună l-a avut coleg la Cupa Mondială, iar acum l-a lăsat cu mâna întinsă de față cu tot stadionul – DigiSport

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  •  Serie A: Empoli – Sampdoria, luni, 21:45, DGS 2

În urmă cu ceva mai bine de o lună, cei doi atacanți făceau parte din lotul Braziliei pentru Cupa Mondială din Qatar, însă au uitat complet de acest lucru în derby-ul londonez. 

Gabriel Martinelli, lăsat cu mâna întinsă de Richarlison

La scorul de 2-0 pentru echipa sa, Martinelli s-a dus în colțul terenului pentru a bate un corner, dar l-a observat pe Richarlison, ieșit la încălzire, căruia i-a întins mâna. 

În replică, atacantul lui Tottenham nu doar că l-a ignorat complet și l-a lăsat cu mâna întinsă, ci l-a și certat pentru gestul pe care l-a considerat total nepotrivit într-un asemenea context. 

Galerie Foto

Richarlison l-a lovit pe portarul lui Arsenal peste față, imediat după fluierul final

Monte Cassino, nouă luni în iad, urmărește una dintre cele mai îngrozitoare lupte din istorie. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Aaron Ramsdale a fost providențial în câteva rânduri în fața atacanților lui Tottenham, iar la final a fost ținta adversarilor.

Mai întâi, Richarlison l-a lovit cu palma peste cap pe portar, apoi, după ce s-a dus să-și ia sticla cu apă din spatele porții, un suporter al lui Tottenham a sărit din tribune, s-a sprijinit pe un panou publicitar și l-a lovit cu piciorul în spate.

Galerie Foto

VIDEO cu rezumatul meciului Tottenham – Arsenal 0-2:

Etichete: derby , tottenham , arsenal , brazilia , richarlison , gabriel martinelli


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *