Infantino, extrem de încântat de Campionatul Mondial din Qatar! „Cel mai bun din toate timpurile” – Eurosport RO

  1. Infantino, extrem de încântat de Campionatul Mondial din Qatar! „Cel mai bun din toate timpurile”  Eurosport RO
  2. Infantino anunță o nouă schimbare: primul Mondial al Cluburilor XXL! 32 de echipe în 2025, deși europenii nu s  Gazeta Sporturilor
  3. Ultima ”nebunie” de la FIFA! În ce an se va juca ”noul Campionat Mondial” și care va fi numărul de echipe +…  SPORT.RO
  4. Schimbare majoră anunțată de FIFA! Campionatul Mondial al Cluburilor va prelua modelul Cupei Mondiale  DigiSport
  5. Planul lui Infantino, distrus de Jamie Carragher: „Jucătorii sunt tratați ca niște vite! Cluburile trebuie să  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Infantino, extrem de încântat de Campionatul Mondial din Qatar! „Cel mai bun din toate timpurile” – Eurosport RO
Gianni Infantino, președintele Federației Internaționale de Fotbal (FIFA), a estimat vineri, într-o conferință de presă, că Mondialul care se încheie duminică este „cel mai bun din toate timpurile„, informează site-ul radioteleviziunii belgiene RTBF, citat de Agerpres.

După ce mai multe voci au criticat desfășurarea acestei a 22-a ediții în Qatar și au îndemnat la boicot, oficialul elvețian a declarat că „3,27 milioane de spectatori au asistat la meciuri, adică 52.760 de suporteri în medie. Un record. Și fără niciun incident major„.

Pe plan sportiv, Infantino a remarcat că nicio echipă nu a rămas neînvinsă. „Asta vrea să spună mult despre dezvoltarea fotbalului„, a afirmat elvețianul, care a revenit asupra calificării Marocului în semifinale, o premieră pentru o țară africană.

Cupa Mondială FIFAFrancezii, superstițioși înainte de finala cu Argentina! Cum vor să se „asigure” că obțin victoriaACUM 5 ORE

El s-a referit de asemenea la faptul că Stephanie Frappart a devenit prima femeie care a arbitrat un meci de la Mondialul masculin „și a arbitrat foarte bine„.

Citește și:

Printre controversele care au marcat această Cupă Mondială a fost cea a purtării banderolei OneLove, interzisă de FIFA, care a amenințat cu sancțiuni dure. Infantino s-a refugiat în spatele regulilor și al argumentului că dorește „să protejeze fotbalul„.

El a declarat: „Avem 211 membri. Tot atâtea țări cu regimurile lor, cu punctele lor de vedere. Trebuie să avem respect pentru fiecare dintre ei. Suntem o organizație globală. Nu este vorba de a interzice de dragul interdicției, dar avem reglementări care spun că pe teren jucăm fotbal.

Infantino, care are 52 de ani, a insistat asupra faptului că FIFA, prin Comitetul său, a decis că el este în continuare la primul său mandat ca președinte. Aceasta înseamnă că el ar putea rămâne în funcție până în 2031 (la capătul a trei mandate de cel mult patru ani) dacă va fi reales anul viitor și în 2027.

Devenit stăpânul absolut al FIFA în 2016, Infantino l-a înlocuit pe compatriotul său Sepp Blatter, suspendat din fotbal în 2015 pentru fapte de corupție, el ducând până la capăt mandatul acestuia din urmă încheiat în 2019.

Finala dintre Argentina și Franța, de la Campionatul Mondial din Qatar 2022, este programată duminică, 18 decembrie, de la ora 17:00. Meciul va fi transmis în format LIVE TEXT pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.

Cupa Mondială FIFADidier Deschamps, temător în privința jocului lui Messi: „Va fi mult mai dificil de marcat”ACUM 6 ORECupa Mondială FIFAFranța, decimată de virusul gripal! Doi titulari din meciul cu Maroc au simptome! Anunțul preseiACUM 7 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *