Instanța a avut pe masă planul care o poate salva pe Dinamo, dar a amânat pronunțarea. Ultimele informații – Gazeta Sporturilor

  1. Instanța a avut pe masă planul care o poate salva pe Dinamo, dar a amânat pronunțarea. Ultimele informații  Gazeta Sporturilor
  2. 21 noiembrie 2022, ziua decisivă pentru reorganizarea Dinamo: „Au fost amenințări! Nu suntem sclavii…  WOWbiz
  3. DINAMO. Cifrele din Planul de reorganizare modificat » Suma fabuloasă așteptată de la noul investitor  Gazeta Sporturilor
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Instanța a avut pe masă planul care o poate salva pe Dinamo, dar a amânat pronunțarea. Ultimele informații – Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol – Publicat marti, 22 noiembrie 2022, 11:27 / Actualizat marti, 22 noiembrie 2022 11:30

Dinamo spera ca Planul de reorganizare modificat să fie aprobat și de judecătorul sindic luni, când speța a fost pe masa instanței începând cu ora 11:00. „Avem speranțe că va fi bine”, susțineau la începutul zilei oficialii din „Ștefan cel Mare”. Judecătorii au amânat pronunțarea până pe 25 noiembrie. 

UPDATE – Decizie amânată până pe 25 noiembrie

Vineri, 25 noiembrie, va fi luată o decizie referitor la noul plan de reorganizare de la Dinamo.

Până atunci, judecătorul sindic va analiza cazul, după ce părțile implicate și-au susținut cauza luni, la Tribunalul București.

FCSB FCSB are oferte pentru trei titulari! » Contactat de GSP, Gigi Becali a dezvăluit sumele de la negocieri: „De asta depinde totul”

UPDATE luni, ora 20:00. Ultimele vești dinspre Dinamo: instanța a rămas în pronunțare

Instanța a rămas în pronunțare, o decizie în privința planul putând sosi mâine, judecătorul sindic a luat decizia de a amâna cauza în cazul contestației ACS FC Dinamo. Astfel, judecătorul a luat în considerare cele depuse la dosar de către părți și intră pe fondul contestației pentru administrarea probatoriului.

UPDATE ora 13:30 – Judecătorul rămâne în pronunțare privind modificarea Planului de reorganizare de la Dinamo

Ultimele informații vizavi de soarta clubului alb-roșu evidențiază faptul că judecătorul sindic a rămas în pronunțare pentru „planul de reorganizare modificat”, a transmis Playsport. Referitor la reorganizarea judiciară, de control al procedurii, s-a stabilit un nou termen pentru 6 februarie. 

„Așteptăm, suntem încrezători. Urmează să ne spună dacă admite modificarea noastră de plan sau nu. Ori azi, ori există posibilitatea de a se amâna, pentru a avea mai mult timp de gândire”, a precizat pentru GSP.ro Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar al „câinilor”.

7 informații de la FC Buzău - Dinamo 2-2 » Burcă a dialogat cu un suporter: „Cu FCSB, tată, nu cu Steaua!”, ce a pățit decarul „câinilor” + Mihalcea, nemulțumit de atitudine FC Buzău – Dinamo 2-2 7 informații de la FC Buzău – Dinamo 2-2 » Burcă a dialogat cu un suporter: „Cu FCSB, tată, nu cu Steaua!”, ce a pățit decarul „câinilor” + Mihalcea, nemulțumit de atitudine

Știrea inițială – Cifrele salvării pentru Dinamo?

GSP.ro a aflat că noul plan al SC Dinamo 1948 S.A., care ar urma să fie prelungit cu un an și implementat până la 21 noiembrie 2025, prognozează încasări totale de 63.801.012 lei, circa 13 milioane de euro.

Administratorul judiciar, RTZ&Partners SPRL, și APCH/DDB mizează ca viitorul potențial investitor să acopere 80% din sumă. Potrivit documentelor, în următorii trei ani de observație, salvatorul lui Dinamo ar trebui să pompeze” în club 51.262.000 lei, circa 10,5 milioane de euro.

Șterge de la chirografari 5 milioane de euro!

O altă miză importantă, urgentă, a noului Plan e reorganizare o reprezintă ștergerea datoriilor către chirografari, în valoare de 24.521.135,49 lei (5 milioane de euro). Din această categorie fac parte și jucătorii, care dețin ca formă de angajare contracte de activitate sportivă. 

1,88 milioane de euroeste cuantumul datoriilor curente acumulate de Dinamo 1948 S.A. pe durata perioadei de observație, calculate la data întocmirii Planului de reorganizare modificat

Planul de reorganizare inițial prevedea achitarea 100% a restanțelor către chirografari, cea mai dezavantajată categorie de creditori, în al treilea an de insolvență.

1,5 milioane de euroar mai avea de plătit Dinamo conform tabelului definitiv actualizat al creditorilor, peste un milion de euro urmând a fi achitați către Direcția Generală a Finanțelor Publice București

PCH ar putea deveni acționar majoritar la Dinamo

Dacă Planul modificat va fi aprobat și de judecătorul sindic, o altă miză este aceea că APCH devine acționar majoritar, cu 99,17%. În acest moment este doar acționar minoritar, cu 20,06%, cu toate că a susținut financiar echipa și clubul cu diverse sume. 

Dorin Șerdean/Lotus, acționarul majoritar de acum, se va prăbuși de la 72,87% la doar 0,75%, Nicolae Badea/ACSFC Dinamo de la 7,03% la 0,07%, iar Cornel Dinu de la 0,03 la 0,003%. Administratorul judiciar precizează că prin convertirea în acțiuni a creanțelor garantate APCH, indicatorii societății se îmbunătățesc considerabil.

VIDEO Gala GSP 2022. Motivul pentru care Silviu Lung n-ar fi jucat niciodată la Dinamo: ”Instituția în sine îmi displăcea”

Citește și alte articole despre Dinamo:

Poate promova Dinamo? Ce s-a întâmplat în amicalul cu una dintre contracandidatele la play-off + revenire după 9 luni FC BUZĂU – DINAMO 2-2 Poate promova Dinamo? Ce s-a întâmplat în amicalul cu una dintre contracandidatele la play-off + revenire după 9 luni Nicolae Stanciu, desemnat „Fotbalistul Român al Anului 2022”, o vrea pe Dinamo înapoi în Liga 1: „Acolo îi e locul” DINAMO Nicolae Stanciu, desemnat „Fotbalistul Român al Anului 2022”, o vrea pe Dinamo înapoi în Liga 1: „Acolo îi e locul”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *