Interzis! Ce nu mai au voie să facă fanii în Qatar, după plângerile localnicilor – Gazeta Sporturilor

  1. Interzis! Ce nu mai au voie să facă fanii în Qatar, după plângerile localnicilor  Gazeta Sporturilor
  2. Hainele care nu sunt acceptate în tribune la Campionatul Mondial: ”Sunt ofensatoare la adresa musulmanilor”  Ziare.com
  3. Ce a putut face un fan pentru a încerca să bage alcool pe stadion la…  Prosport
  4. Englezii, interzişi să se îmbrace în cruciaţi la meciurile din Qatar. Costumele, ofensatoare la adresa  Observator
  5. Trucul folosit de un fan la Cupa Mondială pentru a introduce alcool pe stadionul din Qatar. Secvențele sunt…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Interzis! Ce nu mai au voie să facă fanii în Qatar, după plângerile localnicilor – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 24 noiembrie 2022 21:26 / Actualizat joi, 24 noiembrie 2022 22:30

Fanii prezenți la Campionatul Mondial din Qatar nu mai au voie să poarte haine tradiționale arăbești în barurile în care se servesc băuturi alcoolice.

Agenții de securitate le-au transmis fanilor că nu pot intra în barurile care servesc alcool purtând haine arăbești, după numeroasele plângeri făcute de qatarezi, potrivit Daily Mail.

FIFA Primul pas făcut în spate de FIFA și Qatar! Anunț de ultimă oră la Campionatul Mondial

Localnicii consideră că suporterii care au făcut acest lucru până acum au dat dovadă de lipsă de respect față de credința musulmană.

În Qatar, este interzis consumul de alcool, cu excepția anumitor baruri situate în hoteluri de 4 și 5 stele. 

Hainele arăbești, populare în rândul fanilor prezenți la CM 2022

Îmbrăcămintea tradițională arăbească a devenit populară în rândul suporterilor prezenți în Qatar. Cele mai vândute robe sunt cele în culorile echipelor prezente la Campionatul Mondial. 

„Ne-am gândit că ar fi frumos să celebrăm cultura qatareză purtând hainele lor tradiționale. Nu vrem să supărăm pe nimeni, așa că, atunci când cei de la securitate ne-au cerut să le scoatem, am făcut-o. Pare un lucru foarte mărunt și nu înțeleg de ce unii localnici sunt supărați din această cauză”, a spus George Franco, un fan portughez prezent în Qatar, potrivit Daily Mail.

„Ne bucurăm că încearcă să ne îmbrățișeze cultura, dar mi se pare ofensator faptul că poartă hainele noastre tradiționale și beau alcool. Acest lucru nu ar trebui să fie permis”, a spus Hamad, un localnic qatarez, conform sursei menționate.

Fază superbă surprinsă de reporerii GSP în Souq Waqif – piața veche din Doha. Schimb de tricouri între suporteri

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial: 

Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul PORTUGALIA – GHANA 3-2 Ar fi fost gafa turneului! Ce a putut să facă portarul Portugaliei + Cristiano Ronaldo s-a dus la el cum s-a terminat meciul Cât tupeu! Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7 PORTUGALIA – GHANA 3-2 Cât tupeu! Cristiano Ronaldo, sfidat de atacantul Ghanei » Cum a reacționat CR7

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *