Ion Tiriac Jr alimentează zvonurile privind despărțirea de Sorana Cîrstea: „Am fost evacuat!” Fiul miliardarului,… – Prosport

Ion Tiriac Jr alimentează zvonurile privind despărțirea de Sorana Cîrstea: „Am fost evacuat!” Fiul miliardarului,…  Prosport

Головна » Ion Tiriac Jr alimentează zvonurile privind despărțirea de Sorana Cîrstea: „Am fost evacuat!” Fiul miliardarului,… – Prosport

Ion Tiriac Jr. (46 de ani) a alimentat zvonurile potrivit cărora povestea de dragoste dintre el și Sorana Cîrstea (32 de ani) s-ar fi încheiat, după vacanța petrecută în munții Himalaya.

După ce s-a fotografiat alături de băieții pe care îi are cu Ileana Lazariuc, fiul cel mare al miliardarului Ion Țiriac a fost întrebat de urmăritorii săi despre escapada pe care a făcut-o în munți, la finele anului trecut, împreună cu Sorana Cîrstea.

Țiriac Jr. a oferit o replică din care fanii au înțeles că el și Cîrstea nu mai formează un cuplu. Sorana se află acum la turneul de la Adelaide (Australia), unde a reușit calificarea în optimile de finală.

Ion Tiriac Jr alimentează zvonurile privind despărțirea de Sorana Cîrstea: „Am fost evacuat!” Fiul miliardarului, detalii despre escapada din Himalaya

Ion Țiriac Jr. a fost întrebat ce s-a întâmplat după ce a mers cu iubita sa, Sorana Cîrstea, în munții Himalaya: „Cu Everest cum a rămas?”. Fiul fostului tenismen a oferit un răspuns care alimentează zvonurile privind despărțirea: „Am mers, am urcat, am cucerit, am leșinat și am fost evacuat”.

În luna octombrie 2022, Sorana Cîrstea a postat mai multe fotografii din Munții Himalaya, acolo unde jucătoarea din Târgoviște s-a refugiat după un sezon nu tocmai grozav: „Doar un copil mic și un munte foarte mare”, a fost mesajul ales de Sorana pentru a descrie imaginea realizată de fiul lui Ion Țiriac, cu Vârful Everest pe fundal.

De asemenea, Ion Țiriac Jr. a postat și el imagini din timpul excursiei pe Instagram.

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. și-au ținut relația departe de ochii curioșilor

Sorana Cîrstea și Ion Țiriac Jr. au început povestea de dragoste în 2020, dar cei doi și-au ținut relația de cuplu departe de ochii curioșilor! Deținătoarea a două titluri WTA a devenit extrem de discretă după ce a trăit o dezamăgire amoroasă.

Sorana Cîrstea nu vorbește public despre relația cu Ion Țiriac Jr, dar nici nu postează în mediul online imagini cu partenerul ei. „Sori” obișnuia să facă asta cu fostul iubit, Santiago Giraldo, pe care l-a și adus în România la un moment dat, iar relația acestora s-a dovedit a fi un eșec.

Sorana s-a iubit cu columbianul Santiago Giraldo, din 2014 până în 2017, iar despărțirea i-a șocat pe apropiații sportivei, ținând cont că relația lor părea una perfectă! Nici Ion Țiriac Jr. nu a avut noroc în dragoste până să o cunoască pe Sorana Cîrstea, acesta divorțând de Ileana Lazariuc în anul 2019.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *