„Ireal”! Și-a tatuat numele lui Lionel Messi pe frunte, dar a considerat că tot nu e suficient. Cum arată acum – DigiSport

„Ireal”! Și-a tatuat numele lui Lionel Messi pe frunte, dar a considerat că tot nu e suficient. Cum arată acum  DigiSport

Головна » „Ireal”! Și-a tatuat numele lui Lionel Messi pe frunte, dar a considerat că tot nu e suficient. Cum arată acum – DigiSport

  • Premier League: Wolverhampton – Man. United, sâmbătă, 14:30, DGS 1

  • La Liga: Barcelona – Espanyol, sâmbătă, 15:00, DGS 2

Câțiva microbiști mai înfocați și-au făcut tatuaje pentru a imortaliza triumful, însă unii dintre ei au mers mult prea departe. 

Și-a tatuat numele lui Lionel Messi pe frunte, după Cupa Mondială din Qatar

Un exemplu este un tânăr care a ales să își tatueze numele lui Lionel Messi pe frunte.

De parcă asta n-ar fi fost suficient, bărbatul și-a scris și „D10S” (n.r. supranumele lui Maradona) pe obrazul drept, iar pe cel stâng și-a desenat cele trei stele care simbolizează numărul de trofee obținute de Argentina la Cupa Mondială. 

Cotidianul Marca a numit alegerea bărbatului drept „ireală”, iar imaginile cu procesul realizării celor trei tatuaje au făcut înconjurul rețelelor sociale. 

Galerie Foto

Fanii Argentinei și-au făcut tatuaje cu Lionel Messi și Emiliano ”Dibu” Martinez

După ce au făcut-o campioană mondială pe Argentina, Lionel Messi și portarul Emiliano Martinez au fost preferații fanilor argentinieni pentru tatuaje.

Surprinzător este faptul că un fan argentinian a ales să-și tatueze gestul grosolan făcut de Emiliano Martinez de la finalul meciului cu Franța, când goalkeeperul a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Fanii și l-au imprimat pe piele și pe Julian Alvarez.

În galeria foto de mai jos puteți vedea tatuajele pe care argentinienii și le-au făcut în timpul și după încheierea Cupei Mondiale din Qatar.

Galerie Foto

Etichete: leo messi , lionel messi , tatuaj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *