Istvan Kovacs, prima reacție despre relația cu Pierluigi Collina! – Prosport

Istvan Kovacs, prima reacție despre relația cu Pierluigi Collina!  Prosport

Головна » Istvan Kovacs, prima reacție despre relația cu Pierluigi Collina! – Prosport

Istvan Kovacs a fost singurul arbitru român care a fost convocat de către FIFA la Campionatul Mondial de fotbal din Qatar.

Centralul în vârstă de 38 de ani a fost doar arbitru de rezervă în cele 8 meciuri în care a fost delegat, acest lucru venind pe fondul unui presupus conflict cu Pierluigi Collina.

Revenit în România, Istvan Kovacs a vorbit despre relația pe care o are cu celebrul italian și despre faptul că nu a fost central la nicio partidă din Qatar.

Istvan Kovacs, despre contrele cu Pierluigi Collina

Istvan Kovacs a fost arbitru de rezervă la 8 partide printre care și partida de debut a Campionatului Mondial dintre Qatar și Ecuador, meci terminat 0-2. El a mai fost al patrulea oficial la partidele: Uruguay – Coreea de Sud 0-0, Argentina – Mexic 2-0, Spania – Germania 1-1, Ecuador – Senegal 1-2, Arabia Saudită – Mexic 1-2, Croaţia – Belgia 0-0 şi Portugalia – Elveţia 6-1.

După ce s-a spus că arbitrul originar din Carei nu a prin niciun meci în calitate de central din cauza unui conflict cu Pierluigi Collina, român a decis să dea cărțile pe față.

„Sunt nişte invenţii pure. Am un respect enorm pentru domnul Pierluigi Collina, l-am avut ca idol în trecut. Eu, să mă cert? Niciodată nu mi-aş permite să mă cert cu el, nu se pune problema de aşa ceva. Am văzut că au apărut o grămadă de lucruri neadevărate, sunt speculaţii şi atât. Au fost mulțumiți de pregătirea noastră şi de comportamentul nostru pe durata turneului. Dacă nu era aşa, nu eram delegaţi la opt meciuri”, a spus Istvan Kovacs, pentru Fanatik.

Prima declarație a lui Istvan Kovacs după revenirea de la Campionatul Mondial

„Mă bucur că am ajuns să particip, mă simt mândru. Am venit acasă cu multe lucruri pozitive. Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o. Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a declarat Istvan Kovacs pentru FRF TV.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *