Jelena Djokovic a luat atitudine după ce a văzut imaginile care au făcut înconjurul lumii: ”Nu are voie?” – DigiSport

  1. Jelena Djokovic a luat atitudine după ce a văzut imaginile care au făcut înconjurul lumii: ”Nu are voie?”  DigiSport
  2. Mouratoglou, despre Holger Rune: „Nu ieșea în evidență la 14 ani”  Gazeta Sporturilor
  3. DigiSport. Jelena Djokovic a luat atitudine după ce a văzut imaginile care au făcut înconjurul lumii: ”Nu are voie?”  HotNews
  4. 2022, anul pestriț și surprinzător în tenis: dominația Nadal, Federer și Djokovic, spulberată!  Gazeta Sporturilor
  5. Djokovic, după ce a fost învins de puștiul antrenat de Mouratoglou: ”Sunt foarte impresionat”  Ziare.com
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Jelena Djokovic a luat atitudine după ce a văzut imaginile care au făcut înconjurul lumii: ”Nu are voie?” – DigiSport

  • EURO 2022: Macedonia de Nord – Romania, miercuri, 19:00, DGS 1

  • Cupa României: Rapid – Farul, miercuri, 21:00, DGS 1

În setul decisiv, când simțea că-l lasă puterile, Djokovic le-a cerut o băutură celor din staff-ul său pentru a-și reveni. Kinetoterapeutul Ulises Badio a început imediat să o prepare în tribune, însă nu a văzut că este filmat de un spectator.

Galerie Foto

Jelena Djokovic, după ce imaginile cu băutura preparată în tribune pentru Novak Djokovic au făcut vâlvă pe internet: ”Nu văd nimic dubios”

Băutura a ajuns pe teren la jucătorul sârb, dar aceasta nu l-a ajutat, fostul lider mondial pierzând cu 5-7 în setul al treilea. Aproape 6 milioane de persoane au văzut imaginile și au existat mii de comentarii și redistribuiri.

Unele mesaje au fost legate de recentul caz de dopaj în care este implicată Simonă Halep, în timp ce altele i-au luat apărarea lui Djokovic. Cert este că nu se cunosc ingredientele băuturii folosite de sârb, dar este greu de crezut că staff-ul său i-ar fi oferit ceva interzis în văzul tuturor.

Știai că există pești care sar până la crengile copacilor? Află toate ciudățeniile din Brazilia neîmblânzită pe Digi Animal World și Digi Online, de la 19:25!

În acest context, Jelena Djokovic, soția jucătorului din Serbia, a luat atitudine și a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor sociale: ”Va vorbi despre asta când va fi pregătit. Poate face și lucruri private. Nu are voie? Nu văd nimic dubios.

De fapt, văd oameni care încearcă să fie discreți în ceea ce privește treburile lor într-o lume în care toată lumea se simte îndreptățită să țină camera spre tine oricând dorește. Se pare că, în zilele noastre, a vrea/încerca să fii privat te face să fii dubios”, a spus soția lui Novak Djokovic.

Galerie Foto

ena 

Sunt multe substanțe care au fost interzise la mult timp după ce au apărut în circuit. Ar trebui să fie investigat”, ”Direct la controlul antidoping, precum Simona Halep”, ”Ulises îi prepară această băutură dintotdeauna, nu e nimic în neregulă”, ”Sunt sigur că există o explicație simplă, dar trebuie să recunosc că arată bizar” sau ”Nu uitați! Simona Halep tocmai a fost acuzată de dopaj” au fost doar câteva dintre reacțiile apărute pe internet.

Etichete: novak djokovic , jelena djokovic , bautura djokovic


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *