Jimmy Connors dă de pământ cu ITIA, agenția care a suspendat-o pe Simona Halep: „Vor… – Prosport

Jimmy Connors dă de pământ cu ITIA, agenția care a suspendat-o pe Simona Halep: „Vor…  Prosport

Головна » Jimmy Connors dă de pământ cu ITIA, agenția care a suspendat-o pe Simona Halep: „Vor… – Prosport

Jimmy Connors (70 de ani), legendarul tenismen american care a cucerit 8 titluri de Grand Slam la simplu, critică dur Agenția Internațională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

ITIA a luat câteva decizii controversate în acest an, printre care și suspendarea provizorie a Simonei Halep (31 de ani)! Astfel, Agenția de Integritate din tenis a deranjat mulți oameni importanți din lumea tenisului.

Simona Halep și echipa ei se vor prezenta în curând pentru procesul cu ITIA, care va avea loc în fața tribunalului Sport Resolutions de la Londra.

Jimmy Connors dă de pământ cu ITIA, agenția care a suspendat-o pe Simona Halep: „Vor să ne întoarcem în Evul Mediu!”

Marele tenismen Jimmy Connors s-a arătat deranjat de anunțul făcut de ITIA săptămâna trecută, când doi antrenori ai naționalei de Cupa Davis a SUA au fost amendați pentru încălcarea regulilor privind reclamele la pariuri: „Deci, care este problema? Vor să ne întoarcem în Evul Mediu? Acest lucru (n.r. – pariatul) îi face pe oameni mai implicați și să se intereseze ce se întâmplă cu jucătorii, cine este cel mai bun, cum concurează și așa mai departe.

Tenisul a fost viața mea, dar entuziasmul de a fi un fan al baschetului, baseball-ului sau fotbalului mi-a fost dat de pariuri. Vreau să mă uit oricum la tenis, dar ce mă va face să fiu mai implicat și parte din el?”, a comentat Connors, potrivit Tennis World USA.

Decizia care l-a enervat pe Jimmy Connors

Bob Bryan (44 de ani), deținător a 23 de titluri de Grand Slam la dublu și dublu-mixt, și Mardy Fish (40 de ani), număr 7 ATP în trecut, au fost amendați cu 10.000 de dolari și au primit interdicții la turnee pentru o perioadă de patru luni! Cei doi au recunoscut promovarea unui operator de jocuri de noroc pe rețelele de socializare. Ambii au cooperat în cadrul anchetei și au șters imediat postările respective, se arată într-un comunicat al ITIA.

Suspendarile lui Bob Bryan și Mardy Fish nu intră în vigoare decât dacă există o încălcare suplimentară în perioada de patru luni, care a început la 11 noiembrie 2022. Atât Bryan, cât și Fish au fost acreditați ca membri ai echipei de antrenori a SUA din Cupa Davis în 2022, ceea ce înseamnă că sunt considerați „persoane oficiale” și nu au voie să promoveze case de pariuri, conform regulamentelor tenisului.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *