Joacă la Barcelona, a fost numit „cel mai stilat fotbalist de pe glob” și a transmis un mesaj clar întregii lumi – DigiSport

Joacă la Barcelona, a fost numit „cel mai stilat fotbalist de pe glob” și a transmis un mesaj clar întregii lumi  DigiSport

Головна » Joacă la Barcelona, a fost numit „cel mai stilat fotbalist de pe glob” și a transmis un mesaj clar întregii lumi – DigiSport

  • Cupa României: FC Argeș – Universitatea Craiova, miercuri, 17:00, DGS 1

  • Cupa României: Farul – CFR, miercuri, 20:00, DGS 1

Fostul internațional spaniol participă ca model la prezentări de modă și deține și propriul lui brand de haine. 

Joacă la Barcelona, e înnebunit după modă și le-a transmis criticilor un mesaj clar

În cadrul unui interviu acordat recent, Bellerin a lansat un mesaj întregii lumi, după ce în ultimii ani a fost criticat constant pentru stilul flamboiant de a se îmbrăca, dar și pentru timpul acordat evenimentelor de modă. 

„Ca oameni, închidem totul în cutii. Moda este, probabil, într-o cutie pe care scrie ‘pentru femei’. La început, colegii râdeau de mine, apoi au vrut să fie și ei la fel.

Înainte, ca fotbalist, trebuia să fii fotbalist și atât. Dar lumea sportului nu mai este așa. Hainele nu mai sunt doar haine”, a spus Bellerin, într-un interviu pentru The New York Times, care l-a numit „cel mai stilat fotbalist de pe glob”. 

Bătălia din cyperspațiu e reală, dar cum ne afectează și cum putem să ne păzim de manipularea online? Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 22:00!

Galerie Foto

Hector Bellerin poartă doar haine second-hand, chiar dacă are milioane de euro în cont

Spaniolul a mărturisit anul acesta că în copilărie, din cauza lipsei banilor, purta doar haine ieftine. Acum, deși a adunat zeci de milioane de euro din fotbal, fostul jucător al lui Arsenal a dorit să revină la acest obicei. 

„Mereu am reprezentat cultura hip-hop. Obișnuiam să îi spun mamei mele, care îmi cumpăra toate hainele din piață, să îmi ia doar haine largi.

Acum mi-am creat propriul stil și nu port decât haine de la second-hand”, a explicat Bellerin, conform AS.

Etichete: barcelona , hector bellerin , fashion , moda


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *