John Njau Kibue, un agent de securitate, a căzut de pe stadionul Lusail din Qatar – Gazeta Sporturilor

John Njau Kibue, un agent de securitate, a căzut de pe stadionul Lusail din Qatar  Gazeta Sporturilor

Головна » John Njau Kibue, un agent de securitate, a căzut de pe stadionul Lusail din Qatar – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 17 decembrie 2022 14:32 / Actualizat sambata, 17 decembrie 2022 14:32

Un agent de securitate a murit după ce a căzut de la înălţime „în timpul serviciului”, pe stadionul Lusail din Qatar, stadion unde au avut loc mai multe partide până acum în cadrul turneului final.

Potrivit Comitetului de organizare, bărbatul, identificat ca John Njau Kibue, dar a cărui naţionalitate nu a fost precizată, a căzut sâmbătă şi a murit marţi, „după trei zile în secţia de terapie intensivă”. 

ARGENTINA – FRANȚA Profesorul român al arbitrului delegat la finala Argentina – Franța: „L-au ales pe el pentru că e singurul care știe să facă asta…”

Un agent de securitate a căzut de pe stadionul Lusail din Qatar

„Echipele medicale de pe stadion s-au deplasat imediat la faţa locului şi i-au oferit tratament de urgenţă înainte de a fi transferat cu ambulanţa la unitatea de terapie intensivă a Spitalului Medical Hamad, din Doha”, adaugă organizatorii citați de Agerpres.

Organizatorii turneului din Qatar investighează de urgență circumstanțele care au dus la această cădere și vor furniza informații suplimentare în urma anchetei.

„Transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei, colegilor și prietenilor săi în aceste momente dificile. Ne vom asigura, de asemenea, că familia sa va primi toate datoriile și sumele de bani restante”, se arată în comunicatul Comitetului de organizare.

Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Argentina – Franța și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Agentul de securitate avea „un traumatism cranian sever, fracturi faciale și fracturi pelviene”

Un certificat medical obținut de CNN arată că Kibue avea „un traumatism cranian sever, fracturi faciale și fracturi pelviene”.

„Vrem dreptate. Vrem să știm ce i-a cauzat moartea. Nu ne-au trimis niciodată o fotografie care să arate de unde a căzut și nu ne-au dat alte informații. Nu avem banii necesari pentru a-i face dreptate, dar vrem să știm ce s-a întâmplat”, a declarat sora agentului de securitate pentru sursa menționată anterior.

O nouă tragedie în Qatar! Un agent de securitate a căzut de pe stadionul Lusail

Stadionul Lusail, una dintre arenele pentru Cupa Mondială din Qatar // foto: Guliver/gettyimages

Citește și:

Cine sunt cei mai cunoscuți fotbaliști franco-argentinieni

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *