Jose Maria Gimenez, riscă 15 meciuri de suspendare! Pedeapsa dictată după scandalul de la meciul Ghana – Urugu – Gazeta Sporturilor

Jose Maria Gimenez, riscă 15 meciuri de suspendare! Pedeapsa dictată după scandalul de la meciul Ghana – Urugu  Gazeta Sporturilor

Головна » Jose Maria Gimenez, riscă 15 meciuri de suspendare! Pedeapsa dictată după scandalul de la meciul Ghana – Urugu – Gazeta Sporturilor

Articol de Daniel Scorpie – Publicat duminica, 04 decembrie 2022, 13:15 / Actualizat duminica, 04 decembrie 2022 13:31

Jose Maria Gimenez (25 de ani), fundașul central din naționala Uruguayului, i-ar fi dat un cot unui membru al personalului FIFA. Acesta era nervos din cauză că arbitrul le-a refuzat un penalty în finalul partidei câștigate cu Ghana, scor 2-0.

Uruguay a părăsit Campionatul Mondial din Qatar din faza grupelor cu un mare scandal. Eliminați la criteriul golurilor marcate, în favoarera sud-coreenilor, celeștii și-au pierdut capul. Cavani a răsturnat monitorul VAR, lovindu-l furios cu pumnul, dar cel mai supărat a fost Gimenez, care a agresat un membru al personalului FIFA. 

TRANSFER Ofertă neașteptată pentru un jucător din Superliga » Patronul a confirmat negocierile: „Cred că pot să obțin 1 milion pe el”

Fundașul central de 25 de ani s-a dus amenințător spre arbitrul Daniel Siebert și, conform TyC Sports, i-a strigat: „Acești nenorociți nu sunt decât o adunătură de hoți! Fii de curve ce sunteți”. 

Camerele de luat vederi au surprins apoi gestul golănesc făcut de jucătorul lui Atletico, care i-ar fi dat un cot în spate oficialului forului de la Geneva. Jose Giménez a fost cu greu calmat de colegii ce încercau să se abțină să reacționeze și ei violent.

Jose Maria Gimenez, riscă 15 meciuri de suspendare!

Dacă „centralul” german va trece în raportul de joc toate incidentele petrecute după meciul cu Ghana (2-0), stoperul uruguayan riscă o suspendare de până la 15 meciuri pe lângă o amendă consistentă din partea FIFA. 

Sancțiunea nu se va aplica doar în meciurile naționalei, ci va fi extinsă și la partidele echipei madrilene din LaLiga, Cupa Spaniei și-n cupele europene.

Diego Godin: „Nu ne putem preface că n-am văzut că am fost furați de două penalty-uri”

Nici Diego Godin nu și-a putut stăpâni frustrarea ieșirii din competiție încă din faza grupelor. „Nu-mi place să vprbesc despre arbitraj, dar acum trebuie să clarificăm niște lucruri. Nu ne putem preface că n-am văzut că am fost furați de două penalty-uri, care erau cât se poate de clare, în faze pe care nici măcar nu s-a dus să le revadă la monitorul VAR. A fost o grupă extrem de echiibrată, dificilă și am ratat calificarea pentru un gol”. 

Celeștii l-au acuzat pe neamțul Sieberr că a ignorat un fault în careu comis asupra lui Darwin Nunez.

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial de fotbal:

„Bob Marley”, tacticianul cu șuvițe! Performanţă incredibilă reuşită de selecționerului Senegalului

Două pierderi grele pentru Brazilia » S-au accidentat și ratează restul Mondialului

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *