Jucătoarea de tenis Camila Giorgi este anchetată în Italia: și-ar fi procurat un certificat verde FALS – Gazeta Sporturilor

  1. Jucătoarea de tenis Camila Giorgi este anchetată în Italia: și-ar fi procurat un certificat verde FALS  Gazeta Sporturilor
  2. Investigație deschisă pe numele Camilei Giorgi. Motivul pentru care ar fi anchetată italianca  DigiSport
  3. Una dintre cele mai frumoase tenismene poate fi arestată. Ce s-a întâmplat în pandemie FOTO  Ziare.com
  4. Scandal uriaş în lumea tenisului! Una dintre cele mai sexy jucătoare, acuzată că a folosit un certificat fals de vaccinare  Fanatik.ro
  5. O tenismenă importantă ar fi folosit un certificat fals de vaccinare  spotmedia.ro
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Jucătoarea de tenis Camila Giorgi este anchetată în Italia: și-ar fi procurat un certificat verde FALS – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat duminica, 25 decembrie 2022 18:52 / Actualizat duminica, 25 decembrie 2022 19:03

Jucătoarea de tenis italiană Camila Giorgi (30 de ani, locul 67 WTA) este anchetată într-un caz legat de eliberarea unor certificate de vaccinare false.

În februarie, medicii Daniela Grillone Tecioiu și Erich Volker Goepel au fost arestați în urma unui dosar al Procuraturii din Vicenza, în care au fost anchetați pentru fapte contrare îndatoririlor de serviciu, fals în acte publice și delapidare.

La zece luni distanță, s-a aflat că pe lista clienților primului medic s-a aflat și Camila Giorgi, jucătoarea de tenis de pe locul 67 mondial, cu 3 trofee cucerite în carieră.

Jucătoarea de tenis Camila Giorgi este anchetată: și-ar fi procurat un certificat verde FALS!

Potrivit La Repubblica, Camila ar fi obținut un certificat de vaccinare fals, necesar deplasării în anumite zone din Italia și în străinătate. Pentru o bună perioadă de timp, accesul la anumite turnee din circuit a fost condiționat de vaccinarea împotriva SARS-CoV-2.

Camila ar fi anchetată pentru fals ideologic, scrie sursa citată. Federația Italiană de Tenis ar fi fost deja înștiințată cu privire la anchetă.

Emiliano Martinez va trebui să-și caute o nouă echipă: „Ruptura e totală” DECIZIE Emiliano Martinez va trebui să-și caute o nouă echipă: „Ruptura e totală”

Daniela Grillone Tecioiu a fost prinsă în flagrant după ce autoritățile au fost alertate de numărul mare de vaccinuri solicitate de cabinetul acesteia din Vicenza.

Între timp, după ce a fost arestată, a fost eliberată și repusă în funcție.

În 2022, Camila Giorgi a jucat 32 de meciuri și a câștigat 50% dintre ele. A încasat 755.167 dolari în acest an grație rezultatelor înregistrate.

Mai multe știri din tenis: 

Irina Begu, despre cazul „Simona Halep”: „Asta e cea mai mare frică a unui sportiv”

Rafael Nadal, declarat omul anului în 2022 » Un altfel de interviu cu ibericul: „Îmi place vinul, dar în ultima vreme l-am limitat, aproape interzis”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *