Jucătorul de la Mondial care l-a impresionat până și pe Ibrahimovic: „E fantastic! Serios, elegant și profe… – SPORT.RO

Jucătorul de la Mondial care l-a impresionat până și pe Ibrahimovic: „E fantastic! Serios, elegant și profe…  SPORT.RO

Головна » Jucătorul de la Mondial care l-a impresionat până și pe Ibrahimovic: „E fantastic! Serios, elegant și profe… – SPORT.RO

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 13 Decembrie 2022, 17:18

Data actualizarii: Marti 13 Decembrie 2022, 17:17

Giroud a înscris deja patru goluri la CM 2022 și a ajutat Franța să ajute în semifinalele competiției, devenind și cel mai bun marcator din istoria naționalei (53 de goluri). 

Zlatan Ibrahimovic: „Giroud este excelent! Ceea ce face la Milan face și la naționala Franței”

Deși cu greu se lasă impresiont de ceva sau de cineva în interviurile pe care le acordă, Ibrahimovic a vorbit numai în termeni laudativi despre colegul său de la AC Milan, care, la fel ca el, strălucește la o vârstă înaintată.

„El nu o va spune niciodată, dar eu sunt idolul lui. Olivier este excelent, e fundamental pentru echipa noastră. A fost important și anul trecut, când eu nu jucam, iar acum este din nou decisiv. Ceea ce face la Milan face și la naționala Franței.

E o persoană fantastică, serioasă, elegantă și un mare profesionist. Și el știe că încă poate fi decisiv și de aceea continuă. Dacă nu era convins de asta, ar fi făcut un pas în spate”, a spus Zlatan Ibrahimovic, pentru Gazzetta dello Sport.

  • „Giroud va fi golgheterul, surpriza și cel mai bun jucător al Cupei Mondiale!”, spunea Ibrahimovic, înainte de startul CM 2022.

Zlatan Ibrahimovic a vorbit despre revenirea pe teren

Operat la genunchi și fără meci oficial în acest sezon, Ibrahimovic ar trebui să revină pe teren în luna ianuarie, însă spune că nu poate anunța o dată exactă și nu are de gând să forțeze în vreun fel lucrurile.

ARTICOL RECOMANDAT

 A achiziționat 18.000 de tricouri cu mesajul "Anglia, campioană mondială 2022". Ce face cumpărătorul cu ele după eliminare

„Eu sunt bine, mai bine pe zi ce trece. Respect protocolul stabilit. Lui Milan îi lipsește Ibra, dar și invers este valabil: și lui Ibra îi lipsește Milan. Din afară nu este același lucru, chiar dacă sunt aproape de echipă. Trăiesc meciurile cu adrenalină, dar eu sunt obișnuit să fiu pe teren.

Nu am o dată fixă pentru revenire pe teren. Dacă era după mine, aș fi revenit în prima etapă, dar nu mai pot gândi așa. Nu pot intra pe teren doar pentru că numele meu este Ibrahimovic și să mă plimb pe teren. Dacă joc, trebuie să marchez. Altfel, e mai bine să fiu pe bancă ori în tribună.

Nu mai am egoul de acum 10 ani. Azi sunt diferit, mai matur, ami responsabil. Sunt la dispoziția antrenorului, el decide. Nu mai cred că pot face totul de unul singur”, a mai spus Ibrahimovic.

  • 30 iunie 2023 este data la care expiră contractul lui Ibrahimovic cu AC Milan

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *