Jucătorul din Liga 1 în care Dumitru Dragomir are cea mai mare încredere: ”E tare de tot!” – DigiSport

Jucătorul din Liga 1 în care Dumitru Dragomir are cea mai mare încredere: ”E tare de tot!”  DigiSport

Головна » Jucătorul din Liga 1 în care Dumitru Dragomir are cea mai mare încredere: ”E tare de tot!” – DigiSport

  • La Liga: Betis – Bilbao, joi, 20:15, DGS 1

  • La Liga: Girona – Rayo Vallecano, joi, 18:00, DGS 1

Dumitru Dragomir mizează pe Octavian Popescu: ”Poate juca în orice campionat al Europei”

”Oracolul din Bălcești” este de părere că orice club din Europa care îl achiziționează pe Octavian Popescu și reușește să-i ofere o pregătire ”ca la carte”, care să-l ajute să-și crească masa musculară, se va alege cu un jucător de top.

  • În acest sezon, Octavian Popescu a adunat 20 de meciuri în Liga pentru FCSB, cu două goluri marcate și cinci pase decisive.

Octavian Popescu este tare de tot. Cine îl ia acum și bagă puțină forță în el, poate să joace în orice campionat al Europei”, a declarat Dumitru Dragomir, într-un interviu pentru Pro TV, conform sport.ro.

  • Octavian Popescu a adunat cinci prezențe în naționala de seniori a României.

Gigi Becali nu renunță ușor la Octavian Popescu

S-a vorbit, de-a lungul timpului, de mai multe formații importante din Europa ce îl urmăresc cu atenție pe Octavian Popescu, însă toate se lovesc de pretențiile extrem de ridicate pe care patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, le are.

Omul de afaceri vrea să obțină zeci de milioane de euro în schimbul fotbalistului său și nu intenționează să se despartă de el prea curând.

Viața pe Pământ explorează misterele naturii prin filtrul celor 3 elemente: aer, apă și pământ. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 19:00!

Nu știu. Nu are nicio ofertă, la Tavi Popescu nu se poate vorbi de transfer. Nu poate să plece pe suma pe care vreau eu. Nu mai spun, că iar râd de mine. Dacă eu vreau 50 de milioane… Eu vreau 50 de milioane. Pe 10 nu îl dau, I-am zis lui Giovanni, nu îl dau. El are calitate mare”, a declarat Gigi Becali la Pro Arena, în urmă cu câteva luni.

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , octavian popescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *