Kent, un gibon de 25 de ani, a prezis prima finalistă de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 – Antena 3 CNN

Kent, un gibon de 25 de ani, a prezis prima finalistă de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022  Antena 3 CNN

Головна » Kent, un gibon de 25 de ani, a prezis prima finalistă de la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 – Antena 3 CNN

Kent, liderul unui grup de giboni de la Grădina Zoologică din Zagreb, a prezis o victorie a Croaţiei în faţa Argentinei marţi în semifinala Cupei Mondiale din Qatar.

„Nu-mi amintesc altă dată când Kent a fost atât de încrezător în prezicerea victoriei Croaţiei”, a declarat presei Damir Skok, patronul grădinii zoologice din Zagreb, potrivit ziare.com.

Maimuţa, în vârstă de 25 de ani, tocmai alesese să mănânce fructe dintr-o cutie de carton pe care fusese lipită o imagine cu steagul croat, ignorându-o pe cea cu o imagine a steagului Argentinei. 

De asemenea, gibonul s-a aşezat în cutie, un gest prezentat drept un semn al tăriei predicţiei sale. „Mergem în finală şi îi doresc Argentinei mai mult noroc data viitoare”, a adăugat Skok.

Kent prezisese deja, fără prea multe greşeli, rezultatele echipei naţionale la Cupa Mondială din 2018 din Rusia, unde Croaţia a pierdut doar în finală, în faţa Franţei.

De la începutul Cupei Mondiale din Qatar, el a greşit o singură dată, în meciul Croaţiei cu Marocul din faza grupelor, prezicând o victorie a Croaţiei când meciul s-a încheiat la egalitate (0-0).

Pentru marţi, „Kent şi-a dat verdictul şi… ştie el despre ce vorbeşte”, a conchis Damir Skok.

Croaţia şi Argentina îşi vor disputa marţi seară primul bilet pentru finală. A doua semifinală, de miercuri, va opune Franţa Marocului.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *