Kylian Mbappe, discurs de mare campion la pauza meciului cu Argentina! Ce le-a transmis atacantul… – Prosport

Kylian Mbappe, discurs de mare campion la pauza meciului cu Argentina! Ce le-a transmis atacantul…  Prosport

Головна » Kylian Mbappe, discurs de mare campion la pauza meciului cu Argentina! Ce le-a transmis atacantul… – Prosport

Kylian Mbappe a avut un discurs de mare campion la pauza finalei Campionatului Mondial, împotriva Argentinei, pe Lusail Stadium.

La câteva zile de la ultimul act al CM, francezii au publicat discursul jucătorului de la PSG, iar cel care a înscris un hat-trick în fața „Pumelor” le-a transmis un mesaj categoric colegilor săi la scorul de 0-2.

Mbappe a fost tranșant și a vorbit în termeni duri despre jocul reprezentativei din Hexagon și a evidențiat importanța unui astfel de joc, care are loc o singură dată la 4 ani.

Kylian Mbappe a avut un discurs de mare campion la pauza finalei Campionatului Mondial, împotriva Argentinei, pe Lusail Stadium

În cele din urmă, francezii au reușit să revină pe tabelă, chiar prin Mbappe, care a marcat o dublă în decurs de 97 de secunde pentru a trimite jocul în prelungiri, iar apoi a mai punctat o dată pentru a egala la 3, însă Argentina a avut câștig de cauză la loviturile de departajare.

„Nu putem juca mai prost decât am făcut-o. Ne întoarcem pe teren și avem două variante: îi lăsăm să joace sau intrăm cum trebuie, cu intensitate în dueluri și schimbăm lucrurile!

E o finală de Campionat Mondial! Ce s-a întâmplat, s-a întâmplat. Suntem conduși cu două goluri, dar putem reveni. La naiba, băieți, un asemenea meci e o dată la 4 ani”, a spus Kylian Mbappe.

Didier Deschamps: „Ei joacă nenorocita de finală, iar noi nu!”

Didier Deschamps a fost critic și prin discurs la adresa elevilor săi după primele 45 de minute ale finalei, după ce acționase deja încă de pe parcursul primei reprize, fiind nemulțumit de prestația celor trimiși în teren.

În minutul 41 al meciului, selecționerul Franței a apelat la o mutare fără precedent la un asemenea nivel: i-a scos de pe teren pe Olivier Giroud și Ousmane Dembele, fără ca cei doi să acuze probleme medicale, și i-a introdus pe Randal Kolo Muani și Marcus Thuram.

„Băieți, o să vă spun fără să mă enervez. Știți care este diferența dintre noi și ei? Faptul că ei joacă nenorocita de finală, dar noi nu! Nu sunteți pe teren!

Nu ajungeți la a doua minge, nu jucați în această finală! E nevoie de mai multă acuratețe în pase, mai multă precizie în alegeri. Nu stați compact. Stați mai aproape unul de celălalt!”, le-a transmis Deschamps elevilor săi.

Pasiunea pentru fotbal, dobândită încă de la o vârstă fragedă, nu i-a putut purta pașii spre o carieră în sportul pe care l-a îndrăgit dintotdeauna, însă l-a făcut să aleagă jurnalismul. Absolvent al Colegiului Național „Mihai Eminescu”, Christian este actualmente student al … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *