Lewis Hamilton, interviu sincer după cel mai dificil an al său în F1: „Parcă era o fantomă în monopost” – Eurosport RO

Lewis Hamilton, interviu sincer după cel mai dificil an al său în F1: „Parcă era o fantomă în monopost”  Eurosport RO

Головна » Lewis Hamilton, interviu sincer după cel mai dificil an al său în F1: „Parcă era o fantomă în monopost” – Eurosport RO

Lewis Hamilton a făcut bilanțul unuia dintre cei mai dificili ani ai săi în F1. După dezamăgirea de la înfrângerea din Abu Dhabi 2021 a venit un Mercedes W13 care s-a produs cu unele defecte, deși au reușit să îl îndrepte pentru a câștiga o cursă la final în Brazilia. A rămas fără pole position-uri și fără victorii, ceva aproape fără precedent în întreaga sa carieră sportivă, dar crede că în 2023 vor lupta din nou pentru glorie.

„A fost un an foarte greu pentru toată lumea. Pentru mine, a fost o provocare la care nu mă așteptam, dar sunt incredibil de recunoscător pentru asta. Am simțit mai multă creștere în acest an ca persoană, în ceea ce privește puterea interioară, decât am avut în mulți alți ani. Dacă te uiți în urmă la întreaga istorie a echipei, a fost aici cu mult timp înainte ca eu și Toto să venim împreună și au avut niște ani foarte dificili.

Unii dintre oameni sunt aici de peste 20 de ani și chiar au trecut prin ce a fost mai rău. Aș spune că pentru echipa noastră actuală, în ceea ce privește ultimii 10 ani, acesta a fost cel mai greu an pentru noi toți, împreună cu cea mai mare putere pentru viitor, a fost atât de multă rezistență, atât de multe lucruri cu care ne-am confruntat și sunt recunoscător că am trecut de ce a fost mai rău”, a transmis Hamilton.

Formula 1Pilotul care vrea să-l detroneze pe Verstappen în sezonul viitor! „Putem să ne luptăm cu Red Bull”11/11/2022 LA 13:20

CITEȘTE ȘI:

Lewis Hamilton s-a resemnat, după cel mai dificil an al său în Formula 1

„A fost minunat, cu siguranță. Întotdeauna am știut că putem reuși. Nu m-am îndoit niciodată că vom reuși în cele din urmă, dar au fost multe încercări și erori și atât de multe eșecuri în acest an. Au fost momente în care am adus actualizări și nu au funcționat, și momente în care am încercat lucruri diferite și nu a funcționat, am încercat atât de multe lucruri și am eșuat de atâtea ori, dar prin asta înveți și crești, despre asta a fost vorba în acest an, despre depășirea eșecului, depășirea orgoliilor, întărirea relațiilor noastre și întărirea comunicării noastre. Din acest punct de vedere, a fost cu adevărat îmbucurător”, a mai spus Hamilton, care privește cu încredere spre sezonul următor.

„Primul pas mare a fost Barcelona (Marele Premiu din mai), acesta a fost primul nostru indiciu că există mai mult potențial. S-a dovedit a fi un fals pozitiv; mașina a fost bună acolo, dar apoi cursele au fost dificile. A fost ca și cum o fantomă era în mașină și se tot întorcea. Dar apoi a venit Franța și am simțit că a fost un pas bun, cu primul nostru dublu podium al sezonului. Și apoi a venit și Austin, cu actualizarea pe care o aveam și a funcționat bine.

Cred că munca a fost lină și a existat o creștere mare. Am mai lucrat cu mulți piloți înainte, așa că poate a fost mai normal pentru mine, dar pentru el, probabil că a fost mai mult o adaptare, pentru că era nou în echipă și a fost prima dată. dată când am lucrat împreună. A fost grozav să lucrez cu el, împingând mașina înainte din punct de vedere tehnic și al set-up-ului. A fost un prim an bun ca și coechipieri.

Sunt cu siguranță entuziasmat pentru 2023. Ultimii ani au fost foarte dificili pentru mulți oameni din întreaga lume, pentru mulți oameni care se luptă cu războiul și cu multe alte lucruri. Sper ca ceva să ne determine pe toți să înțelegem că trebuie să fim mai plini de compasiune și să ne iubim unii pe alții și mă rog pentru asta tot timpul. Un nou an pentru a fi mai buni, un nou an pentru a urca, a continua să luptăm și a ne uni și mai mult. Și este o nouă șansă de a lupta pentru un titlu mondial”, a conchis pilotul britanic.

Formula 1Hamilton l-a felicitat pe Verstappen după recordul de victorii într-un sezon! Reacția britanicului11/11/2022 LA 12:25Marele Premiu al MexiculuiLewis Hamilton, reacție dură după Marele Premiu al Mexicului! „Ura va continua să se împrăștie”31/10/2022 LA 17:32

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *