Lloris s-a retras de la națională, iar a doua zi a spus adevărul despre absența lui Benzema de la Cupa Mondială – DigiSport

  1. Lloris s-a retras de la națională, iar a doua zi a spus adevărul despre absența lui Benzema de la Cupa Mondială  DigiSport
  2. Hugo Lloris face lumină despre plecarea lui Karim Benzema de la Campionatul Mondial din Qatar: „Am fost cu…  SPORT.RO
  3. Hugo Lloris, atac la selecționerul Didier Deschamps, la o zi după ce s-a retras din…  Prosport
  4. Motivul pentru care s-ar fi retras, de fapt, Karim Benzema de la naționala Franței  DigiSport
  5. Lloris face lumină în cazul blocării revenirii lui Benzema în Qatar: „S-au spus multe lucruri ridicole”  Eurosport RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Lloris s-a retras de la națională, iar a doua zi a spus adevărul despre absența lui Benzema de la Cupa Mondială – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Fostul căpitan al echipei pregătite de Didier Deschamps a lămurit cazul lui Karim Benzema, care s-a accidentat cu puțin timp înainte de turneul final. Atacantul se recuperase în timp util și ar fi vrut să joace în finală, dar nu a fost primit în lot. 

Hugo Lloris neagă că fotbaliștii Franței nu l-au vrut pe Karim Benzema la Cupa Mondială din Qatar

În presa franceză și nu numai au apărut informații potrivit cărora mai mulți fotbaliști din lotul vicecampioanei mondiale nu ar fi fost de acord cu prezența lui Benzema, dar Lloris a negat categoric această variantă. 

„Sunt multe lucruri care s-au spus, care sunt complet false sau ridicole. Am fi preferat să îl avem cu noi pe câștigătorul Balonului de Aur, mai ales văzând ce ne-a adus de când a revenit la națională.

Să spunem că noi am determinat absența lui este complet fals și nu văd cum am fi putut beneficia din asta. A fost esențial pentru noi timp de 18 luni, ne-a ajutat să câștigăm Liga Națiunilor.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

Revenirea lui nu ar fi fost decât benefică și este nedrept să spui că unii dintre noi ar fi preferat îndepărtarea lui. Când participi la o Cupă Mondială, vrei să o faci cu cei mai buni jucători”, a spus Lloris, conform Mirror. 

Noel Le Graet, președintele Federației Franceze de Fotbal: ”Karim Benzema a avut anumite scăpări!”

Președintele FFF spune că nu regretă absența câștigătorului Balonului de Aur, chiar dacă a mărturisit că îl apreciază ca fotbalist. Totuși, Le Graet a subliniat că Benzema are o istorie zbuciumată alături de selecționata Franței.

Admir cariera lui Karim Benzema, însă, din nefericire, a avut anumite scăpări. Îmi pare rău pentru el. Nu îmi pasă ce spun cei apropiați lui, staff-ul nostru a fost foarte eficient.

Dacă Benzema ar fi fost acolo, nu l-am mai fi avut pe Giroud și nu am mai fi marcat la fel de mult”, a spus Noel Le Graet, conform RMC Sport.

Etichete: franta , didier deschamps , karim benzema , hugo lloris


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *