Localitatea în care a crescut Michael Schumacher a ajuns un ”oraș fantomă”! Singurele clădiri care au scăpat de demolare – DigiSport

Localitatea în care a crescut Michael Schumacher a ajuns un ”oraș fantomă”! Singurele clădiri care au scăpat de demolare  DigiSport

Головна » Localitatea în care a crescut Michael Schumacher a ajuns un ”oraș fantomă”! Singurele clădiri care au scăpat de demolare – DigiSport

  • Liga 2: DinamoOțelul, vineri, 20:30, DGS 1

  • Serie A: MilanEmpoli, vineri 22:00, DGS 2

Localitatea, care în urmă cu câțiva ani avea o populație de aproximativ 1700 de locuitori, a devenit un ”oraș fantomă”, unde au mai rămas doar 12 locuitori.

Manheim, satul unde a crescut Michael Schumacher, va fi demolat

Galerie Foto

Totuși, și aceștia vor fi nevoiți să plece curând, iar satul Manheim va fi șters de pe hartă, conform GPFans, pentru a fi construită cea mai mare mină de cărbuni din Germania.

Anumite locații din Manheim vor rămâne, însă, neatinse de excavatoare. Este vorba despre casa în care a copilărit septuplul campion mondial din Formula 1 și pista de karting din Erftlandring pe care a pilotat Schumacher. De asemenea, și biserica din localitate va scăpa de demolare. Acest lucru nu are legătură însă cu Schumacher, ci pentru că aceste obiective sunt în apropierea unei păduri protejate de lege.

Și casa în care Michael și Corinna Schumacher au locuit după nunta lor, care a avut loc în 1995, tot în Manheim, va fi dărâmată.

Majoritatea clădirilor din localitatea din apropierea de Koln au fost deja distruse, însă alte alte excavatoare vor ajunge în Manheim în anul 2024.

”Corinna trăiește ca o prizonieră!” Ce se întâmplă cu soția lui Michael Schumacher

Au trecut aproape 10 ani de la teribilul accident suferit la schi de către celebrul pilot de Formula 1, Michael Schumacher (54 de ani), dar încă nu este clar care este starea sa reală de sănătate.

Corinna Schumacher (54 de ani), soția septuplului campion mondial, a încercat din răsputeri în tot acest timp să țină secret cum se simte fostul pilot, iar acest lucru ar fi măcinat-o, susține Eddie Jordan (74 de ani), fostul patronul al echipei de Formula 1 Jordan.

În ultimii aproape 10 ani, Corinna nu a putut merge la o petrecere, să ia prânzul sau să facă alte lucruri normale. Trăiește ca o prizonieră pentru că toată lumea voia să afle detalii despre Michael.

Corinna a setat niște reguli, o cunosc foarte bine, de mult timp. Am făcut un efort să merg să-l văd pe Michael, dar Corinna m-a refuzat. A fost de înțeles, pentru că foarte multă lume voia să meargă”, a spus Jordan, potrivit The Sun.

Etichete: michael schumacher , demolare , manheim


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *