Luka Modric nici nu vrea să audă varianta propusă de Real Madrid după participarea la Cupa Mondială din Qatar – DigiSport

Luka Modric nici nu vrea să audă varianta propusă de Real Madrid după participarea la Cupa Mondială din Qatar  DigiSport

Головна » Luka Modric nici nu vrea să audă varianta propusă de Real Madrid după participarea la Cupa Mondială din Qatar – DigiSport

  • Cupa Spaniei: Arenteiro – Atletico Madrid, joi, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Cei trei jucători au evoluat în fazele finale ale Cupei Mondiale din Qatar. Luka Modric a câștigat ”Finala mică” alături de Croația, în timp ce Camavinga și Tchouameni au pierdut ”Finala mare” alături de Franța.

Luka Modric vrea să fie prezent la primul meci disputat de Real Madrid de la realuarea campionatului

Deși Real Madrid ia în calcul să-l odihnească pe mijlocașul de 37 de ani la primul meci și să îl lase până la data de 28 decembrie să se recupereze după efortul depus la Cupa Mondială din Qatar, Luka Modric nu vrea să audă de așa ceva.

Croatul are în plan să revină la Real Madrid chiar mai devre de termenul stabilit de Real Madrid și să fie apt pentru primul meci al grupării blanco de la reluarea campionatului, notează Mundo Deportivo.

Rămâne de văzut dacă antrenorul Carlo Ancelotti (63 de ani) se ba vaza pe serviciile lui Luka Modric la finalul lunii decembrie sau va alege să-l menajeze pe mijlocaș.

Real Valladolid – Real Madrid, în etapa a 15-a din La Liga

La Liga se reia la finalul lunii decembrie, iar Real Madrid se va deplasa pe terenul celor de la Valladolid, pentru un joc din cadrul etapei a 15-a.

Meciul dintre Real Valladolid și Real Madrid este programat să se dispute pe 30 decembrie, de la ora 22:30, în direct la Digi Sport.

Etichete: real madrid , luka modric , croatia , real valladolid , cupa mondiala qatar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *