Medalie de bronz pentru Denis Florin Mihai la Campionatele Europene de la Zagreb – DigiSport

Medalie de bronz pentru Denis Florin Mihai la Campionatele Europene de la Zagreb  DigiSport

Головна » Medalie de bronz pentru Denis Florin Mihai la Campionatele Europene de la Zagreb – DigiSport

  • SuperLiga: ‘U’ Cluj – Mioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: Voluntari – Petrolul, luni, 20:30, DGS 1

Denis Florin Mihai, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de la Zagreb

Vineri, în sferturi, Mihai l-a învins pe germanul Fabian Bernhard Schmitt, iar în semifinale a pierdut în faţa azerului Eldaniz Azizli, anunță Agerpres.

Aproape de medalie s-a aflat şi fostul campion european Alin Alexuc-Ciurariu, care a pierdut meciul pentru bronz la cat. 130 kg, în faţa georgianului Iakobi Kajaja, clasându-se pe locul 5. Vineri, Alexuc a dispus în preliminarii de cehul Marcel Albini, dar a pierdut sfertul de finală cu azerul Sabah Saleh Şariati. Sâmbătă, el a trecut în recalificări de maghiarul Dariusz Attila Vitek, înainte de a pierde în faţa lui Kajaja.

În cadrul cat. 87 kg, vineri, Nicu Samuel Ojog l-a întrecut în preliminarii pe moldoveanul Viorel Burduja, dar a pierdut în optimi în faţa maghiarului Istvan Takacs. Sâmbătă, în recalificări, l-a învins pe sârbul Zarko Dickov, dar apoi a cedat în faţa bulgarului Semen Sergheevici Novikov.

La cat. 60 kg, Răzvan Arnăut a fost învins în optimi de georgianul Pridon Abuladze.

Mihai Radu Mihuţ, la cat. 67 kg, a trecut în optimi de francezul Tigran Galustyan, în sferturi l-a învins pe moldoveanul Donior Islamov, dar a pierdut semifinala cu georgianul Joni Keţuriani, iar în meciul pentru bronz îl va înfrunta pe italianul Zaur Kabaloev sau pe ucraineanul Parviz Nasibov.

Bilanţul delegaţiei României înaintea ultimei zile de competiţie este de cinci medalii, dintre care două de aur, obţinute de Andreea Beatrice Ana, la cat. 55 kg, şi Alexandra Nicoleta Anghel, la cat. 72 kg, şi trei de bronz, câştigate de Cătălina Axente la cat. 76 kg, de Kriszta Tunde Incze, la cat. 65 kg, şi de Denis Florin Mihai, la cat. 55 kg (greco-romane).

La ediţia din 2022, de la Budapesta, România a avut un bilanţ de patru medalii, una de aur, câştigată de Andreea Ana (cat. 55 kg), una de argint, prin Nicu Ojog (cat. 97 kg, greco-romane), şi două de bronz, Alina Vuc (cat. 55 kg) şi Kriszta Incze (cat. 65 kg).

Etichete: campionatele europene de la zagreb , medalie de bronz , denis florin mihai , dederatia romana de lupte


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *