Mesajele senzaționale pe care Leo Messi le-a primit din partea colegilor din naționala Argentinei: „Păi,… – Prosport

Mesajele senzaționale pe care Leo Messi le-a primit din partea colegilor din naționala Argentinei: „Păi,…  Prosport

Головна » Mesajele senzaționale pe care Leo Messi le-a primit din partea colegilor din naționala Argentinei: „Păi,… – Prosport

Leo Messi a revenit cu o nouă postare senzațională alături de trofeul Cupei Mondiale pe rețelele de socializare!

Mesajele senzaționale pe care Leo Messi le-a primit din partea colegilor din naționala Argentinei: „Păi, dacă tu ești magicianul, cum să nu existe magia?”

Argentina, cu „Puricele” în frunte, a reușit să câștige pentru a treia oară în istorie cel mai important turneu de fotbal. Selecționata „Albiceleste” a învins-o în ultimul act din Qatar pe campioana de acum 4 ani Franța, scor 4-2 după loviturile de departajare.

Leo Messi a fost desemnat omul Campionatului Mondial, după ce în cele 7 meciuri în care a evoluat pentru „pume” a reușit nu mai puțin de 7 goluri și 3 pase decisive.

La apropae o lună de la marele succes, starul argentinian în vârstă de 35 de ani a postat din nou imagini de la sărbătoarea formației antrenate de Lionel Scaloni. Fotbalistul celor de la PSG a urcat pe rețelele de socializare o serie de poze în care el și colegii săi se află alături de trofeul Cupei Mondiale în avionul de întoarcere în Argentina.

Postarea lui Leo Messi a strâns aproximativ 14 milioane de aprecieri în doar 6 ore pe Instagram, iar descrierea pusă de argentinian a fost un senzațională: „Cum să mă convingeți că magia nu există?”

Reacțiile fanilor au fost pe măsură, însă și colegii „Puricelui” au ținut să comenteze la postarea acestuia: „Desigur că există, prietene. Momente de neuitat”, a scris Angel Di Maria, Rodrigo de Paul i-a urmat exemplul și a notat: „Păi dacă tu ești magicianul cum să nu existe magia?”, „Cea mai bună ființă umană de pe planetă”, a scris și Nicolas Pezzella.

Mesajul lui Leo Messi, imediat după ce a devenit campion mondial alături de naționala Argentinei

„Este ceva absolut incredibil. Știu că Dumnezeu mi-a oferit acest trofeu, sunt sigur de asta! E o bucurie de nedescris pentru noi.

Nu, nu mă voi retrage din echipa națională. Vreau să îmbrac în continuare tricoul Argentinei în calitate de campion mondial. Iubesc fotbalul, nu mi-aș mai putea dori nimic. Ce să mai urmeze? Am reușit să obțin Copa America, Campionatul Mondial…”, a fost prima reacție a lui Leo Messi după cucerirea titlului mondial, potrivit TyC Sports.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *