Mesajul emoționant apărut pe contul lui Michael Schumacher, la zece ani de la retragerea germanului… – Prosport

Mesajul emoționant apărut pe contul lui Michael Schumacher, la zece ani de la retragerea germanului…  Prosport

Головна » Mesajul emoționant apărut pe contul lui Michael Schumacher, la zece ani de la retragerea germanului… – Prosport

Michael Schumacher trece în continuare prin momente grele, dar familia îi este alături în fiecare moment, dovadă și mesajul emoționant care a apărut pe contul de Twitter al germanului.

Fanii lui Schumacher și-au amintit de ceea ce a transmis fostul pilot după ultima cursă pe care a avut-o în Formula 1.

Michael Schumacher, în vârstă de 53 de ani, nu a mai apărut în public după accidentul de schi pe care l-a suferit în 2013 la Meribel (Franţa), iar de atunci au circulat numeroase zvonuri legate de starea sănătăţii sale.

Mesajul emoționant transmis pe pagina lui Michael Schumacher, la nouă ani de la tragicul accident: „Viața este despre pasiuni!”

Fanii lui Michael Schumacher au fost surprinși de ceea ce a apărut pe pagina de Twitter a germanului, la zece ani de la ultima cursă a acestuia în Formula 1.

„Viața este despre pasiuni. Mulțumesc că o împărtășiți pe a mea”, a fost mesajul apărut pe contul oficial lui Michael Schumacher.

Pilotul s-a născut pe 3 ianuarie 1969, într-o localitate din vestul Germaniei. Și-a făcut debutul în F1 la vârsta de 22 de ani, pe circuitul Spa-Francorchamps. Peste un an, avea să obțină prima victorie a carierei pe acel circuit.

Michael Schumacher este septuplu campion mondial și a cucerit 5 titluri consecutive cu Ferrari, între 2000 și 2004. Primele două au venit cu Beneton, în 1994 și 1995.

Da, mi-am făcut testamentul pentru că sunt un om de familie. Acest lucru are legătură mai puțin cu Formula 1, ci mai mult cu faptul că în viața de zi cu zi se pot întâmpla tot felul de lucruri” – Michael Schumacher

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *