Messi sau Ronaldo?! Actrița din cel mai urmărit serial din lume și-a ales favoritul: „Unul dintre cei mai b… – SPORT.RO

Messi sau Ronaldo?! Actrița din cel mai urmărit serial din lume și-a ales favoritul: „Unul dintre cei mai b…  SPORT.RO

Головна » Messi sau Ronaldo?! Actrița din cel mai urmărit serial din lume și-a ales favoritul: „Unul dintre cei mai b… – SPORT.RO

Ana-Maria Popescu

Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 12:04

Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 12:05

Serialul filmat în România o are protagonistă pe Jenna Ortega (20 ani), care joacă rolul lui Wednesday Addams. Produs de Tim Burton, serialul a fost văzut în mai mult de 50 de milioane de utilizatori săptămâna trecută, când a fost lansat, un total de 341.23 de milioane de ore de diufzare. 

Wednesday a doborât astfel recordul pentru cele mai multe ore urmărite într-o săptămână la un serial în limba engleză de pe Netflix, record deținut anterior de un alt serial de succes, Stranger Things. Jenna Ortega nu doar că este o actriță extrem de talentată, dar este și pasionată de sport și și-a ales fotbalistul preferat într-un interviu acordat recent. 

Jenna Ortega a ales între Leo Messi și Cristiano Ronaldo 

Într-un interviu de promovare al serialului către fanii argentinieni, Jenna Ortega a vorbit și despre superstarul și căpitanul naționalei Argentinei, Leo Messi (35 ani), uimind pe toată lumea cu cunoștințele sale. Tânăra a spus despre fotbalistul lui Paris Saint-Germain după ce a trebuit să recunoască diferite expresii argentiniene, una dintre ele ‘Messirve’: „Desigur, Messi este unul dintre cei mai buni fotbaliști din toate timpurile”. 

Momentul a devenit viral rapid pe rețelele sociale și au ieșit la iveală și alte declarații de ale sale, iar în una dezvăluia că fotbalistul său favorit a fost Ronaldinho. 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *