„Mi-au zis să mă grăbesc!”. Aguero și-a uitat copilul în apartamentul din Qatar, înainte de zborul spre Argentina – DigiSport

„Mi-au zis să mă grăbesc!”. Aguero și-a uitat copilul în apartamentul din Qatar, înainte de zborul spre Argentina  DigiSport

Головна » „Mi-au zis să mă grăbesc!”. Aguero și-a uitat copilul în apartamentul din Qatar, înainte de zborul spre Argentina – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Fostul fotbalist l-a luat cu el pe unicul său copil, Benjamin, în vârstă de 13 ani. Doar că bucuria după triumful cu Franța a fost atât de mare încât Aguero a fost la un pas să își lase băiatul la aproximativ 14.000 de kilometri distanță de locuința din Argentina. 

Sergio Aguero și-a uitat băiatul în apartamentul din Qatar, înainte de întoarcerea în Argentina

Pe platforma de streaming Twitch, Aguero a povestit momentul în care a trebuit să se întoarcă de la aeroportul din Qatar, pentru a-și „recupera” băiatul, uitat la apartamentul unde fuseseră cazați.

„Mi-au spus să mă grăbesc pentru că avionul pleca, așa că i-am zis băiatului: ‘Hai, să mergem. Ia-ți pașaportul și tot ce îți mai trebuie’. 

Zburam cu avionul echipei naționale, iar când am ajuns acolo mi-am dat seama că băiatul meu a rămas la apartament. Nu puteam să îl las acolo. 

L-am sunat pe Benja și i-am spus că mă întorc după el. Eram atât de extaziat încât uitasem de toate”, a povestit Aguero, conform presei argentiniene. 

Sergio Aguero a ridicat trofeul Cupei Mondiale în tricoul Argentinei

Retras la finalul lui 2021 din cauza problemelor cardiace, Aguero a reușit, totuși, să pună mâna pe cel mai râvnit trofeu din fotbal. 

Fostul atacant a coborât pe gazon și a sărbătorit alături de foștii săi coechipieri, iar imaginile spun totul despre cum s-a simțit în acele momente. 

Galerie Foto

Etichete: qatar , argentina , sergio aguero , benjamin aguero


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *