Mihai Leu a luat o decizie dură: își scoate bolidul Radical la vânzare! „Nu m-am… – Prosport

Mihai Leu a luat o decizie dură: își scoate bolidul Radical la vânzare! „Nu m-am…  Prosport

Головна » Mihai Leu a luat o decizie dură: își scoate bolidul Radical la vânzare! „Nu m-am… – Prosport

După ce a condus un Ferrari, atragând la vremea respectivă toate privirile iubitorilor automobilismului din România, cunoscutul pilot Mihai Leu a optat pentru un alt tip de mașină, este vorba despre un Radical.

Pugilistul Mihai Leu a dobândit în 1997 centura de campion al lumii în faţa lui Santiago Samaniego.

Mişa, așa cum este alintat de prieteni, a devenit primul român de după Revoluţie care îşi adjudeca titlul mondial şi deschidea, astfel, calea altor nume ce aveau să aducă glorie tricolorului ca boxeri profesionişti, în frunte cu Leonard Doroftei şi Lucian Bute.

Mihai Leu își scoate bolidul Radical la vânzare. „Nu m-am acomodat” | EXCLUSIV

La puțin timp după încheierea precedentului sezon competițional din auto, pe care din punct organizatoric Leu l-a apreciat ca fiind unul foarte bun, acesta a decis să-și scoată bolidul Ferrari la vânzare.

„Nu pot spune că m-am acomodat foarte bine cu noua mașină. Acesta este și motivul pentru care am decis să o scot la vânzare. Încă nu m-am decis pe ce model voi concura în noul sezon”, a precizat Leu pentru Prosport.

Mihai Leu, cunoscut publicului sportiv din România întâi de toate ca pugilist profesionist, reușind să cucerească un titlu mondial în fața lui Santiago Samaniego, s-a dedicat în cel din urmă unei alte pasiuni sportive: automobilismul.

Prieten cu Vitaly Klitschko, primarul orașului Kiev

Pe vremea când a boxat în Germania la clubul Universum Box Promotion, Mihai Leu avea să-i cunoască pe frații Klitschko, doi dintre cei mai apreciați boxeri profesioniști din lume. Cu Vitaly, care a devenit între timp primarul orașului Kiev, avea să devină unul dintre cei mai buni prieteni.

De la momentul izbucnirii războiului în Ucraina, Mihai a ținut legătura aproape zilnic cu Vitaly transmițându-i tot timpul mesaje de încurajare.

„Noi doi suntem ca frații. Am fost și am rămas alături unul de celălalt atât la bine cât și la greu. Sper ca acest război nedrept pentru Ucraina să se încheie cât mai repede și să ne putem revedea din nou”, a precizat Leu pentru Prosport.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului. Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *