Mihai Rotaru ar putea investi la CSA Steaua! Condiția pusă de patronul Universității Craiova – DigiSport

Mihai Rotaru ar putea investi la CSA Steaua! Condiția pusă de patronul Universității Craiova  DigiSport

Головна » Mihai Rotaru ar putea investi la CSA Steaua! Condiția pusă de patronul Universității Craiova – DigiSport

  • Supercupa Spaniei: Betis – Barcelona, joi, 21:00, DGS 1

  • Premier League: Fulham-Chelsea, joi, 22:00, DGS 2

Formația antrenată de Daniel Oprița a terminat prima parte a sezonului pe primul loc în liga secundă, însă până acum nu și-a rezolvat problemele și nu are drept de promovare.

CSA Steaua ar putea avea un investitor puternic, în persoana lui Mihai Rotaru

Dacă actualii conducători ai grupării din Ghencea vor reuși să schimbe statutul societății, iar legea sportului va permite formației să urce în Liga 1, atunci Mihai Rotaru, actualul patron al Universității Craiova, ar fi dispus să se implice financiar la club, anunță AS.ro.

De altfel, s-a mai vorbit în trecut despre această posibilitate, iar zvonurile din ultimul timp care spun că omul de afaceri caută să cedeze acțiunile pe care le are la formația olteană vin în sprijinul celor scrise mai sus.

Condiția rămâne însă ca actualii conducătorii să rezolve problemele care o împiedică pe Steaua să promoveze. Atunci, Mihai Rotaru s-ar implica financiar la club și ar renunța defintiv la a mai băga bani la Universitatea Craiova.

Cum a făcut Mihai Rotaru avere: ”Este o afacere interesantă”. Câţi bani are patronul Universităţii Craiova

Urmărește Alpii sălbatici pe DIGI Animal World și Digi Online. Natura găsește mereu o modalitate să te lase fără cuvinte, azi de la 22:00.

Mihai Rotaru (49 de ani), patronul Universității Craiova, omul despre care Dumitru Dragomir spunea că are o avere de 300 de milioane de euro, a dezvăluit cum și-a câștigat banii.

Intrat în fotbal în urmă cu nouă ani, atunci când a devenit patronul Universității Craiova, Rotaru a declarat că a investit aproximativ 17 milioane de euro la clubul din Bănie, fără să recupereze vreun ban.

Omul de afaceri a spus că principala afacere de care se ocupă este în domeniul agriculturii, business pe care l-a cedat între timp.

Acesta deține în continuare o afacere cu eoliene din care câștigă foarte mulți bani.

”Business-urile principale sunt agricultura și energia. Dar și real estate-ul, care în momentul de față e înghețat. Adică am un portofoliu de imobiliare, dar nu fac dezvoltări în acest moment. Sunt un investitor mare în agricultură. Sau hai să-i spunem mediu.

Sunt axat pe județele Dolj și Olt, la granița dintre ele. Acolo facem agricultură, dar și energie. Am undeva la 30 de utilaje, dar e mai puțin important numărul lor. Nu am mai multe că nu suntem Insula Mare a Brăilei. Lucrăm la 4.000 de hectare pe care le avem în proprietate. Este o afacere interesantă”, a spus Rotaru, înainte de a-și vinde afacerea în agricultură.

Omul de afaceri a dezvăluit și cât a investit la gruparea din Bănie.

”Cred că am investit 17 milioane de euro la Universitatea Craiova, dar până acum nu s-a recuperat niciun euro. Sper să-i recuperez, însă asta s-ar întâmpla doar în cazul în care ar veni un alt investitor. Există acest miraj al cupelor europene, normal să visez și eu, mai ales că e mirajul Champions League. Dar nu mă bazez pe acest lucru în momentul în care fac planurile de afaceri.

Universitatea Craiova este echipa mea de suflet. În 1983, când am jucat cu Benfica, eram în oraș. Mama mea era cercetător ştiinţific în Ministerul Sănătății, mai precis în Institutul de Igienă și Sănătate Publică.

A fost într-o inspecție la Craiova, eu am mers cu ea. Aveam 11 ani și am văzut nebunia din gara din Craiova. Am stat în oraș în noaptea aia. Am dormit cu Benfica în hotel, la Jiul. M-am lăudat la colegii mei că am fost la meci, dar nu fusesem. Pentru că, văzând nebunia din oraș, mama nu m-a lăsat”, a mai spus Rotaru.

Etichete: mihai rotaru , patron universitatea craiova


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *