Ministrul Eduard Novak, anunț mare pentru FCSB! Pe stadionul Steaua vor putea juca și alte… – Prosport

Ministrul Eduard Novak, anunț mare pentru FCSB! Pe stadionul Steaua vor putea juca și alte…  Prosport

Головна » Ministrul Eduard Novak, anunț mare pentru FCSB! Pe stadionul Steaua vor putea juca și alte… – Prosport

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a anunțat că e normal ca pe stadionul Steaua să joace și alte echipe, nu doar CSA.

Marcel Ciolacu, liderul PSD, a dat de înțeles că războiul CSA Steaua – FCSB se va încheia în 2023. Omul politic a depus un proiect de lege privind modificarea și completarea Legii sportului, iar cele două echipe ar putea împărți stadionul din Ghencea.

Stadionul Steaua a fost inaugurat în vara lui 2021, are o capacitate de peste 31.000 de locur și a costat aproape o sută de milioane de euro.

Ministrul Eduard Novak, anunț mare pentru FCSB! Pe stadionul Steaua vor putea juca și alte echipe, nu doar CSA: „Nu ne permitem acest lux”

Ministrul Sportului a fost prezent la Gala Federaţiei Române de Scrimă și a vorbit despre conflictul dintre CSA și FCSB.

De asemenea, a anunțat că sportivii care nu au primit premiile pentru medaliile cucerite, cum este la atletism, kaiac-canoe sau scrimă, vor avea sumele în cont înainte de Crăciun.

„Este o normalitate cred, cum am considerat şi cu stadionul Arcul de Triumf. O investiţie de 40 de milioane de euro a statului trebuie în primul rând respectată. Dacă se construieşte o asemenea bază sportivă, trebuie folosită şi de alte entităţi. Nu poate doar cineva să stea pe această bază şi s-o folosească numai pentru el. Nu ne permitem, cred, acest lux. Aşa că eu cred că e binevenită” a spus Novak.

„Toată lumea a semnat referatele, deschiderile şi maximum până vineri o să-şi primească banii. Sincer, noi nu am vrut ca să fie tocmai ăsta cadoul de Crăciun, dar o să-şi primească banii fiecare sportiv şi federaţiile…Sunt foarte mulţumit de rezultatele din acest an şi mai ales că am obţinut aceste medalii în mai multe sporturi” a completat acesta.

  • Lovitura finală pe care Gigi Becali o dă în războiul FCSB – CSA Steaua! Cere din nou, oficial, să joace pe Ghencea, după ce Marcel Ciolacu s-a implicat în legea care permite folosirea bazelor sportive: „A avut demnitate și a mers până la final! Îi mulțumesc”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *