Ministrul Sportului, Eduard Novak, sfidează șefii de federații! Nu a fost prezent la Forumul Olimpic.… – Prosport

Ministrul Sportului, Eduard Novak, sfidează șefii de federații! Nu a fost prezent la Forumul Olimpic.…  Prosport

Головна » Ministrul Sportului, Eduard Novak, sfidează șefii de federații! Nu a fost prezent la Forumul Olimpic.… – Prosport

Ministrul Sportului, Eduard Novak, se plimbă cu Strategia Națională pentru Sport prin toată țara. Restul nu mai contează pentru demnitar.

Actualul ministru a sfidat pur și simplu întreaga lume a sportului prin absența de la Forumul Olimpic organizat de Comitetul Olimpic și Sportiv Român la Poiana Brașov.

„Consider că este o lipsă de respect”, a punctat George Boroi, secretarul general al COSR, față de această situație. Un forum la care au fost prezente toate federațiile olimpice dar si nume uriașe din sportul românesc.

Ministrul Sportului, Eduard Novak, sfidează șefii de federații! Nu a fost prezent la Forumul Olimpic. George Boroi l-a pus la punct: „Este o lipsă de respect”

Dar pentru că a văzut că plimbarea prin țară nu prea are efect, Strategia Națională fiind considerată o apă de ploaie, ministrului i-a venit ideea de a convoca pentru lunea următoare federațiile olimpice pentru a-și prezenta propriile strategii.

„Domnul ministru vrea să lipească aceste strategii de strategia lui. Așa crede că va avea succes. Doar ca șefii federațiilor refuză acest lucru. E prea de tot!”, a declarat o sursă pentru Prosport.

Elisabeta Lipă și Răzvan Pârcălabu nu-și vor mai asuma obiective pentru Paris 2024.

Relația dintre Comitetul Olimpic și Ministerul Sportului este una rece. La Forumul Olimpic, doi dintre președinții federațiilor de top din România, Elisabeta Lipă și Răzvan Pârcălabu, au declarat public că dacă lucrurile vor continua în acest ritm ei nu-și vor mai asuma obiective pentru Paris.

„Sportivii mei nu și-au primit premierile de luni bune. Ce să le spun? Să-i mint că vor veni? Nu pot. Domnul ministru trebuie să învețe să conducă ministerul în echipă”, a tunat cea mai valoroasă canotoare a secolulului trecut.

Cristinel Romanescu a făcut antecameră de cinci ori

Un alt președinte profund nemulțumit de conducerea Ministerului Sportului este și Cristinel Romanescu, de la Tenis de Masă. „Am fost de câteva ori la dânsul și nu m-a primit. Am spus că de acum încolo nu voi mai merge niciodată indiferent de problemele pe care le voi avea.

Domnul ministru trebuie să înțeleagă că federațiile sunt partenerele de dialog ale ministrrului și nu doar niște vasale”, a declarat tot public Cristinel Romanescu.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *