Mirel Rădoi a dezvăluit finala pe care a preconizat-o pentru Cupa Mondială 2022 – DigiSport

Mirel Rădoi a dezvăluit finala pe care a preconizat-o pentru Cupa Mondială 2022  DigiSport

Головна » Mirel Rădoi a dezvăluit finala pe care a preconizat-o pentru Cupa Mondială 2022 – DigiSport

  • Liga 1: Chindia – Univ. Craiova, marţi 19:00, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – CFR Cluj, miercuri, 19:00, DGS 1

Antrenorul Universității Craiova a dezvăluit că încă dinaintea startului turneului final a preconizat că finala va fi disputată între Anglia și Brazilia.

Finala pe care o vede Mirel Rădoi la Cupa Mondială 2022

Printre antrenamente și analize, ne facem timp să urmărim și meciurile de la Cupa Mondială. Nu le-am putut urmări pe toate.

Sper ca finala să fie cea pe care am spus-o înainte, Anglia – Brazilia. Sper că voi ghici”, a declarat Mirel Rădoi, la conferința de presă premergătoare meciului cu Chindia, programat marți, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

Mirel Rădoi a evidențiat și ritmul de joc de la Cupa Mondială, pe care îl consideră firesc, având în vedere că fotbaliștii au mers în Qatar după multe meciuri jucate în competițiile interne și continentale.

E prima dată când Cupa Mondială se joacă în această perioadă, dar am înțeles de la cei din Qatar că sunt undeva la 16-18 grade pe stadion. Meciurile au un ritmp foarte bun, ceea ce e normal, pentru că jucătorii au venit după meciuri în campionat”, a transmis Mirel Rădoi.

Mirel Rădoi, despre meciul împotriva Chindiei

În privința meciului împotriva Chindiei, Mirel Rădoi a remarcat că formația antrenată de Toni Petrea este una dintre cele mai în formă echipe din Liga 1. Totuși, antrenorul speră ca pauza competițională să le fi ”dăunat” dâmbovițenilor.

Sunt câteva echipe cărora pauza competiţională nu le-a picat foarte bine, iar Chindia este una dintre ele. Aşa cum suntem şi noi, FCSB, CFR Cluj… în total cred că sunt 5 echipe cărora pauza asta le-a cauzat.

Pentru noi acest meci are o miză foarte importantă. Nu e vorba doar de cele trei puncte. În situaţia în care noi câştigăm această restanţă, mai urcăm un loc în clasament, asta înseamnă locul 3, la distanţă de 7 puncte de lider.

Chindia e într-o formă maximă, a reuşit să acumuleze foarte multe puncte de la venirea lui Toni Petrea. Din ultimele zece, doar o singură partidă a pierdut, cea cu Ocna Mureş, în Cupă. Aceea a fost şi singura în care nu a marcat.

În campionat au acumulat 18 puncte, ceea ce a făcut ca Chindia să urce mult în clasament. Asta deşi pe Chindia toată lumea o dădea victimă sigură, o vedea ca şi retrogradată. Iar acum are opţiuni serioase chiar şi pentru ultimul loc în play-off”, a transmis Mirel Rădoi.

Etichete: cupa mondiala , mirel radoi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *