Miss BumBum s-a vopsit în auriu și a pozat nud pentru Leo Messi! Imagini virale… – Prosport

Miss BumBum s-a vopsit în auriu și a pozat nud pentru Leo Messi! Imagini virale…  Prosport

Головна » Miss BumBum s-a vopsit în auriu și a pozat nud pentru Leo Messi! Imagini virale… – Prosport

Leo Messi joacă duminică, 18 decembrie, în marele meci Argentina – Franța, în finala CM 2022. Cea mai mare fană a starului, Miss BumBum, s-a vopsit în auriu, precum trofeul Cupei Mondiale, și a postat totul pe rețelele sociale.

Modelul Suzy Cortez a câștigat MissBumBumBum în 2015 și chiar dacă e din Brazilia, rivala Argentinei, ea e cea mai înfocată susținătoare a lui Messi.

Acum, s-a vopsit în auriu, a asortat o bentiță și o minge, iar mesajul a fost: „Gold BumBum în deșertul din Qatar așteaptă titlul lui @afaseleccion și @leomessi duminică”.

Miss BumBum s-a vopsit în auriu și a pozat nud pentru Leo Messi! Imagini virale chiar înaintea finalei CM 2022! GALERIE FOTO

Recent, brazilianca s-a vopsit în albastru și alb, cu numele și numărul lui Messi pe spate.

Suzy Cortez a anunțat la începutul săptămânii că finala CM 2022 o va vedea din orașul natal al lui Messi. După victoria din sferturi a Argentinei în fața Croației, 3-0, modelul a transmis: „Să mergem Messi. Se îndreaptă spre Rosario, în Argentina. Voi asista la finala din Argentina”.

Suzy Cortez are un tatuaj cu Messi și ea explica în trecut: „Incredibil, am trecut prin situații jenante din cauza tatuajului. Privind chipul lui Messi pe corpul meu îi face pe bărbați să dea greș la momentul potrivit. Am deja chipul lui Messi tatuat sub abdomen, pe care l-am făcut atunci când a câștigat pentru a șasea oară premiul de cel mai bun jucător din lume, și intenționez să îmi fac același tatuaj pe care îl are el pe piciorul stâng”.

  • Argentina, cu zâmbetul pe buze la ultimul antrenament. Leo Messi și Rodrigo De Paul au fost „sufletul” ședinței de pregătire, înaintea finalei de Mondial
  • Leo Messi sau Kylian Mbappe? „Messi a pus cireașa pe tort. A avut un grup compact, dăruită total. Să scoatem din discuție meciul cu Arabia Saudită, se întâmplă. Am văzut o atitudine fantastică. Toată lumea este unită și vor să pună umărul la această performanță”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *