MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc d – Gazeta Sporturilor

MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc d  Gazeta Sporturilor

Головна » MM Stoica, devastator la adresa lui Messi: „Dacă ai fi lider, nu ai permite portarului-clown să își bată joc d – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 22 decembrie 2022, 18:17 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 18:41

Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a avut un mesaj dur despre Lionel Messi, pe care îl critică pentru că nu a luat atitudine în cazul lui Emiliano Martinez.

Portarul Argentinei a făcut un gest urât la adresa lui Mbappe în timpul paradei de celebrare a câștigării Mondialului. Martinez ține în brațe o păpușă cu fața starului de la PSG și face gesturi ironice, ducând degetul la gură.

ARGENTINA „Dibu” Martinez, protagonist și în timpul paradei de la Buenos Aires » Și-a bătut joc de Mbappe

„Dibu” a oferit mai multe momente controversate și în timpul turneului din Qatar. Cel mai mediatizat a fost cel din timpul festivității de premiere, când a făcut un gest obscen cu trofeul pe care tocmai îl primise, cel de cel mai bun portar. 

MM Stoica, mesaj dur despre Lionel Messi

„Dacă ai fi lider, n-ai permite portarului-clown penibil să-și bată joc de viitorul număr 1 mondial (n.r. – Kylian Mbappe), întâmplător și coechipierul tău de la PSG. 

Doar că poți să fii cel mai mare fotbalist din lume și fără să ai leadershipu’ (n.r. – calitatea de lider) cu tine în autobuz. Rămâi cu toate trofeele posibile și cu satisfacția că ai bătut oul (n.r. – referire la recordul de like-uri pe Instagram), nu și cu respectul tuturor”, a scris Mihai Stoica pe Facebook.

FOTO. Gestul lui Emiliano Martinez, după Argentina – Franța

Citește și:  

Salt Bae, interzis după gesturile de la finala Campionatului Mondial

Messi, cea mai apreciată postare din istoria social media! A depășit-o și pe celebra Bella Poarch

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *