Modul inedit în care se transmite CM 2022 din Qatar în Coreea de Nord – HotNews

  1. Modul inedit în care se transmite CM 2022 din Qatar în Coreea de Nord  HotNews
  2. Incredibil! Ordin de la Kim Jong-Un: cum transmite Coreea de Nord meciurile de la Mondial  Gazeta Sporturilor
  3. Kim Jong-un a dat ordin! Cum se vede Cupa Mondială din Qatar în Coreea de Nord  DigiSport
  4. Coreea de Nord piratează meciurile de la Mondial. Ordinul bizar transmis de Kim Jong Un cenzorilor regimului  Adevărul
  5. Decizie radicală luată de Kim Jong-un! Cum vor putea vedea nord-coreenii meciurile de la Campionatul Mondia…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Modul inedit în care se transmite CM 2022 din Qatar în Coreea de Nord – HotNews

Postul central de televiziune din Coreea de Nord a înregistrat și transmis a doua zi partidele de la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar, măsură luată pentru a se putea cenzura tot ce nu este pe placul autorităților.

Kim Jong-unFoto: STR / AFP / Profimedia

Meciurile de la CM 2022, cenzurate în Coreea de Nord

Deși nord-coreenii manifestă un interes ridicat pentru turneul final din Qatar, aceștia nu pot urmări în direct competiția sportivă.

Meciul dintre Franța și Australia a fost difuzat la o zi după desfășurare, iar reclamele și steagurile unuia dintre sponsori, o companie auto din Coreea de Sud, au fost cenzurate, scrie Korea Posts.

De asemenea, din ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale, înregistrată și retransmisă ulterior, regimul lui Kim Jong-un a eliminat cadrele în care delegația Coreei de Sud a urcat pe scenă.

Și în timpul partidelor retransmise din prima ligă a Angliei, comentatorii nu pronunță intenționat numele jucătorilor sud-coreeni.

Coreea de Nord înregistrează ilegal meciurile de la CM 2022 din Qatar

Este foarte posibil ca nord-coreenii să înregistreze în mod ilegal partidele de la CM 2022 din Qatar, deoarece nu au achiziționat drepturile de difuzare a Campionatului Mondial. În timpul retransmisiilor, imaginile sunt însoțite de comentarii și subtitrări proprii.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *