Momentul care l-a impresionat cel mai mult pe Istvan Kovacs la Cupa Mondială din Qatar: „Nu am mai trăit așa ceva” – DigiSport

Momentul care l-a impresionat cel mai mult pe Istvan Kovacs la Cupa Mondială din Qatar: „Nu am mai trăit așa ceva”  DigiSport

Головна » Momentul care l-a impresionat cel mai mult pe Istvan Kovacs la Cupa Mondială din Qatar: „Nu am mai trăit așa ceva” – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Momentul care l-a impresionat cel mai mult pe Istvan Kovacs la Cupa Mondială din Qatar: „Nu am mai trăit așa ceva”

Delegat la opt meciuri de la Cupa Mondială, Kovacs a fost doar al patrulea oficial, însă românul a avut ocazia să asiste „pe viu” la câteva partide interesante. Una dintre ele a fost cea dintre Argentina și Mexic, încheiată 2-0, iar „centralul” din Carei a dezvăluit că a rămas impresionat de spectacolul creat de suporterii celor două reprezentative.

„Nu am avut ocazia până la turneul final din Qatar să fiu implicat vreodată într-o partidă a unei naționale latino-americane. Din fericire, am avut această șansă acum, fiind delegat în brigada de la Argentina – Mexic. Și a fost… unic! Atmosfera creată de suporterii ambelor reprezentative e greu de descris în cuvinte. Nu am mai trăit așa ceva!”, a spus Kovacs, potrivit Playsport.

Reacția lui Istvan Kovacs după revenirea de la Cupa Mondială 2022

Arbitrul român a fost rezervă în opt rânduri, iar Istvan Kovacs susține că a luat doar părțile pozitive din experiența de la Cupa Mondială 2022.

Ne-am pregătit exemplar când am ajuns în Qatar, atât eu și colegii mei, cât și ceilalți arbitri selectați în lotul pentru Mondial. Pur și simplu a fost o decizie a celor din Comisia de Arbitri FIFA, pe care noi am respectat-o.

Hai să faci cunoștință cu Imperiile Animalelor. Află cum supraviețuiesc, cum trăiesc și cum conviețuiesc pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la 21:00.

Pentru noi, faptul că am putut participa a fost o onoare. Oricine își dorește la centru, dar am căpătat experiență care ne va ajuta la următoarele turnee finale”, a spus Istvan Kovacs, pentru FRF.

Istvan Kovacs a rămas singurul arbitru european care nu a condus de la centru nici măcar un meci de la Cupa Mondială 2022.

Din informațiile Digi Sport, Istvan Kovacs știa de la început că va conduce un meci de la centru doar în circumstanțe excepționale, pentru că românul a făcut parte dintr-un așa-numit lot al ”arbitrilor suport”.

Meciurile la care Istvan Kovacs a fost delegat ca arbitru de rezervă la Cupa Mondială 2022

Etichete: istvan kovacs , cupa mondiala 2022 , cm qatar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *