Motivul pentru care Dumitru Dragomir nu a văzut meciul Oțelul – FCSB: „Ne-a cântat Al Bano la ureche” – Gazeta Sporturilor

Motivul pentru care Dumitru Dragomir nu a văzut meciul Oțelul – FCSB: „Ne-a cântat Al Bano la ureche”  Gazeta Sporturilor

Головна » Motivul pentru care Dumitru Dragomir nu a văzut meciul Oțelul – FCSB: „Ne-a cântat Al Bano la ureche” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat vineri, 11 noiembrie 2022, 10:33 / Actualizat vineri, 11 noiembrie 2022 11:09

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al LPF, a mărturisit, în direct la GSP Live, motivul pentru care nu a văzut meciul disputat de FCSB la Galați, în compania Oțelului, partidă constând în runda cu numărul doi din faza grupelor Cupei României Betano. 

„Oracolul din Bălcești” a dezvăluit că a fost invitat de Cristi Borcea (52 de ani), fostul patron al celor de la Dinamo, la un eveniment la care au participat mai mulți oameni cunoscuți din fotbal, precum George Copos sau Giovanni Becali, și la care a cântat celebrul solist italian Al Bano (79 de ani). 

VIDEO EXCLUSIV. Dragomir: „M-a chemat Borcea și ne-a cântat Al Bano, mie și lui Giovani!”

Dumitru Dragomir: „A dat Borcea o masă. A venit Al Bano și ne-a cântat”

„Nu am văzut meciul Oțelul Galați – FCSB, pentru că m-a chemat Cristi Borcea la un eveniment la care a luat parte și Al Bano. A dat Borcea o masă la un restaurant și a venit Al Bano. Ne-a cântat la ureche mie și lui Giovanni Becali.

Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol” DINAMO Constantin Anghelache lansează o informație-șoc: „Un investitor din Emirate ar vrea să investească la Dinamo. Are zeci de miliarde din petrol”

Borcea a invitat apropiații, călușari, muzică populară românească, a avut vreo 50 de invitați în total. Au venit Copos, Giovanni, directori de bănci, oameni din sport. 

Motivul pentru care Dumitru Dragomir nu a văzut meciul Oțelul - FCSB: „Ne-a cântat Al Bano la ureche”

Dumitru Dragomir, Al Bano, Cristi Borcea și Giovanni Becali

Al Bano ne-a cântat o melodie mie, lui Giovanni, și lui Borcea”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea moderată de jurnalistul Gazetei Sporturilor, Costin Ștucan. 

Citește și:

Starea goalkeeper-ului făcut KO în Cupă: „Am o durere de cap destul de puternică. N-am avut puls câteva secunde”

Conflict deschis între antrenorii FCSB » Ce și-au reproșat Pintilii și Dică: „Ține de cei 7 ani de acasă!” vs. „Vrei să spun mai multe?!”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *