Mr Bit a lansat o aplicație mobilă performantă pentru pariuri sportive – Eurosport RO

Mr Bit a lansat o aplicație mobilă performantă pentru pariuri sportive  Eurosport RO

Головна » Mr Bit a lansat o aplicație mobilă performantă pentru pariuri sportive – Eurosport RO

Softul pus la dispoziția pariorilor de casa de pariuri a intrat direct în topul celor mai populare aplicații dedicate jocurilor de noroc, așa cum Mr Bit s-a remarcat prin ofertă și servicii imediat după intrarea pe piața românească, în anul 2021.

Aplicația impresionează prin rapiditatea cu care se încarcă și prin felul în care funcționează, creând cadrul unei distracții aparte chiar și pentru cei care nu sunt obișnuiți cu tehnica modernă. Se întâmplă acest lucru datorită faptului că interfața este intuitivă, iar pariorul înțelege exact care este următorul pas ce trebuie parcurs pentru plasarea pariului dorit.

O altă caracteristică apreciată de utilizatori este reprezentată de posibilitatea de a opta pentru notificări care să apară pe ecranul telefonului în timpul desfășurării evenimentelor sportive, chiar dacă aplicația nu este deschisă.

Alte SporturiȘtirile dimineții | Panduru s-a săturat de lamentările lui Dan Petrescu: „Las-o încolo! N-ai cum!”ACUM 11 ORE

De asemenea, cei care preferă să parieze live au acces la zeci de mii de meciuri transmise în format video, astfel încât pot lua deciziile bazate pe desfășurarea reală a jocului și pot beneficia de pariuri de valoare rezultate din fluctuația cotelor. Din meniul fiecărui meci nu lipsesc piețele cele mai populare atunci când vine vorba de bilete plasate pe evenimente în desfășurare: goluri, lovituri de colț și cartonașe. Se poate juca și acoperit, grație numărului mare de linii asiatice disponibile pentru fiecare partidă.

Această aplicație mobilă MrBit prezintă toată oferta sportivă disponibilă pe site-ul operatorului, și vorbim despre una dintre cele mai bogate oferte de pe piață, cu 40 de sporturi disponibile la orice oră, din orice loc s-ar afla amatorul de pariuri sportive. MrBit este agenția care are cele mai multe opțiuni de pariere pentru campionatul de fotbal al României și pentru celelalte competiții majore, avantajul extinzându-se și la celelalte sporturi.

Dincolo de numărul mare de meciuri din toată lumea, softul oferă statistici relevante pentru fiecare eveniment sportiv. Pariorii pot folosi fondurile proprii, sau pe cele primite în urma deschiderii contului, grație ofertei promoționale de bun venit. Permanent, după aceea, pot beneficia de ofertele pentru clienții existenți, așa cum este aceea prin care este suplimentat câștigul biletelor de tip acumulator, sau aceea prin care pariul este considerat câștigător dacă echipa pe care s-a mizat ia un avans de două goluri pe tabela de marcaj.

Experiența de joc este completată de sentimentul siguranței în ceea ce privește respectarea drepturilor consumatorului acestui tip de divertisment, serviciul de relații cu clienții putând fi contactat non-stop prin intermediul aplicației.

La rândul lor, pariorii trebuie să respecte legea și termenii și condițiile din regulamentul pus la dispoziție de operator. Jocurile de noroc pot fi practicate doar de cei care au împlinit 18 ani și care sunt conștienți că doar un joc responsabil, în limitele de bani și de timp permise, poate asigura relaxarea căutată atunci când accesează o aplicație de gambling.

18+ ONJN – Fii responsabil!

L1213854W001295. jocresponsabil.ro

Alte SporturiȘtirile dimineții | Reacțiile jucătorilor de la Barcelona după înfrângerea rivalilor de la RealIERI LA 03:55Alte SporturiȘtirile dimineții | Am aflat cine este fotbalistul care câștiga 57 de mii de euro pe lună la CFR08/04/2023 LA 03:48

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *