”Multe femei s-au plâns”. Luptătoarea din România care le-a speriat pe soțiile colegilor săi: ”Am primit mesaje” – DigiSport

”Multe femei s-au plâns”. Luptătoarea din România care le-a speriat pe soțiile colegilor săi: ”Am primit mesaje”  DigiSport

Головна » ”Multe femei s-au plâns”. Luptătoarea din România care le-a speriat pe soțiile colegilor săi: ”Am primit mesaje” – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, joi, 19:30, DGS 1

  • Premier League: ChelseaMan. City, joi, 22:00, DGS 1

Născută în România, dar stabilită în Regatul Unit, în Birmingham, cea mai mare dorință a lui Alice Ardelean este să debuteze în UFC, însă până acolo a întâmpinat mai multe obstacole. Pentru a se finanța, sportiva și-a creat un cont pe o platformă destinată adulților, unde fotografiile sale pot fi văzute doar contracost, în baza unui abonament.

  • 7 victorii și 5 înfrângeri este palmaresul lui Alice Ardelean. În prezent, românca are o serie de 5 succese consecutive.

Alice Ardelean, luptătoarea din România pusă la zid de partenerele colegilor săi: ”Multe femei s-au plâns”

Galerie Foto

Acest lucru i-a creat neplăceri neașteptate româncei. Soțiile colegilor săi de antrenament au reacționat imediat, iar Alice a fost nevoită să ia o decizie radicală.

Obișnuiam să mă antrenez la o anumită sală când am început să-mi vând pozele online și au început privirile urâte. Am primit câteva mesaje de la soțiile băieților care veneau la sală, în care m-au numit în diferite feluri. Eu doar îmi vedeam de treaba mea, dar ura era acolo. Multe femei s-au plâns. Era chiar jenant, nu voiam să le iau bărbații. Era jobul meu și nu aveam treabă cu nimeni.

Giles Coren și Monica Galetti lucrează cot la cot cu staff-ul de la unele dintre cele mai extraordinare hoteluri. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la ora 18:00.

Nu e vina mea că dacă soții voștri se abonează la contul meu sau nu. Din cauză că le era teamă ca partenerii lor să nu se aboneze la contul meu, am fost obligată să-mi schimb sala, pentru a evita această dramă. De fapt, singurul motiv pentru care făceam acest lucru era pentru a-mi permite antrenamentele, nutriționistul și echipamentul. Sunt cunoscută în MMA și sunt foarte populară datorită formelor mele”, a declarat Alice Ardelean, potrivit Daily Star.

Conform sursei menționate anterior, Ardelean încasează 10.000 de lire sterline (aproximativ 11.300 de euro) lunar din jobul său ”secundar”.

Etichete: alice ardelean , alice ardelean mma , luptatoare romania


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *